- 12 Temmuz 2009
- 60.915
- 24.282
- 3.138
son zamandir balonun dengesizligi yok yav var miBalotelli'yi hocanın isteyeceğini sanmıyorum. Adam cidden yetenekli ancak dengesizin teki. Üstelik yaşlandıkça düzeleceğine daha da beter hale geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son zamandir balonun dengesizligi yok yav var miBalotelli'yi hocanın isteyeceğini sanmıyorum. Adam cidden yetenekli ancak dengesizin teki. Üstelik yaşlandıkça düzeleceğine daha da beter hale geliyor.
Ne seria 'da ne serib' de japon futbolcu var. İyi üfürmüş.Eyüp yıldız ın youtube videosına baktımda biraz önce güya Can Çobanoğlu nun istihbaratına göre Banega olmazsa İtalya liginden bir Japon topçuyla görüşüyormuşuz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernandonun ayağı mı kadife ?Fernando gibi hem ahtapot olup hem de kadife ayakli birini bulamicaz
maalesef katiliyorumFernando gibi hem ahtapot olup hem de kadife ayakli birini bulamicaz
seriyi gordugum kadar defansa cok buyuk katkilarda bulunmuyor renkdas iki yonlu ama bana defansif yonu daha guclu bir adama ihtiyacimiz var gibime geliyor. fernando dediginiz gibi sadece tek yonlu degildi bence.
evet gayet duzgun pas veriyordu saga sola uzun toplarida iyidi.Fernandonun ayağı mı kadife ?
onyekuruya attigi 3 top disinda kadifeligini göremedikFernandonun ayağı mı kadife ?
onu bende düşündüm bi antakım presi yapcaz artık dünya kadar para alıyorlar kıçlarını kaldırsınlar az
EvetFernandonun ayağı mı kadife ?
son zamandir balonun dengesizligi yok yav var mi
evet gayet duzgun pas veriyordu saga sola uzun toplarida iyidi.
ulanEn son bir restoran sahibini 2000 euro karşılığında motosikletle denize atlamaya ikna etmişti. Sonrasında da sigara falan içiyordu videoda. O olayda çok ayar oldum ben Balotelli'ye.

hea yapiyorO kadarını bizim Esiti kardeşimiz de yapıyor.