Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90 dogumlu kafasi kirik balotelliyi 86li falcaoya tercih ederim.

1 sene düzgün top oynasa mario gomez gibi milli takima kadar yükselir oradan da 20ye okuturuz

D_vpnDhWkAASobe.jpg
Helal. Getirdin be Vasffff

Banega ve Sanatta için de rıza ederiz

Balotelliyi bedavaya almayi isteyen yok. Bizde 30 gol atsa bile fazla isteyeni olmazsa sasirmam. Adam 30 yasin girmis oluyor ve arizali herif. Resmen elinde patlama riski var her sene. 2 seneye kendisini belki MLS veya araplard görebiliriz.

İlk onbir full yabancı olacak, yedek kulübesinde de +1 yabancı oyuncu olabilecek. 2 yabancı oyuncu da kural gereği kadroda olamayacak.

Eğer Onyekuru kiralanirsa, o kulübedeki +1 Babel/Onyekuru ikilisinden biri olacak. Kadroya giremeyecek 2 yabancı oyuncu da çok büyük ihtimalle Donk ve Linnes olacak.

Tabi bunun yanında Ozornwafor'un kiralık ve Mitroglou'nun da gönderilmesi lazim olacak.

(Yeni bir forvet için zaten Diagne'nin gitmesi lazım, o yüzden Diagne giderse yeni forvet için bir problem yok)

Cagne ve Belhanda satilirsa
Banega
Nakamba
Samatta
Bu ucune para yetisir mi?

Mario Jardel: "Galatasaray'dan sonra Sporting'e döndüm ve Ronaldo oradaydı. Benden çok şey öğrendi. Avrupa'da gol ortalamam yılda 55-60'dı. Topa nasıl vuracağını, zamanlamasını nasıl yapacağını ben öğrettim. Ona Jardel'i sorarsanız 'evet, o öğretti' diyecektir."

Jardel çok büyük golcuydu yanliz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt