Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan balli şikecisinin anlatimiyla fenerbahçe kruse yi degil podolski yi almis.çay tutuşturmuşlar eline,cok turk arkadasi varmiş,turk gibiymiş...kiskançliklari,kompleksleri,eziklikleri paçalarindan akiyor ipnelerin

Mario Jardel: "Galatasaray'dan sonra Sporting'e döndüm ve Ronaldo oradaydı. Benden çok şey öğrendi. Avrupa'da gol ortalamam yılda 55-60'dı. Topa nasıl vuracağını, zamanlamasını nasıl yapacağını ben öğrettim. Ona Jardel'i sorarsanız 'evet, o öğretti' diyecektir."

Jardel çok büyük golcuydu yanliz

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bitiricilikte üstüne oyuncu yok bence.

Fernando güzellemelerini bir türlü anlayamıyorum geçen sene farklı oyuncu mu izledik biz? Adam rakip hücum ederken stoperlerin arkasına saklanan ikili mücadeleden kaçınan yanına pas veremeyen bir profil çizdi tüm sezon.

FB 7 adet daha baba transfer yapamazsa bence şamp. yarışının dahi içinde olamaz.
1 net kaleci, 2 stoper, 2 orta saha, 1 sol bek, 1 net santrafor.
Kalede Altay, forvette Vedat ile yola cikarlarsa sonuç bayağı bir hüsran olur.
Bizim Okan Kocuk ile lige basladigimizi düşünsenize mesela adamlar ciddi ciddi kaleyi Altay'a emanet edecekler gibi.

fernando çöpü anadolunun herhangi bir takımı pres yaptığında topu almaktan aciz bir ön liberoydu içerde taraftar gazıyla geriye ittiğimiz takımlara karşı kırk yılda bir iyi oynaması bir şeyi değiştirmez

h8fgjTj.gif

Bize kesinlikle adam yiyen bir DOS sart. Donka sadece guven olmaz. Yoksa Rijkaardli donemimize donup 5 gol atıp 3 yeriz her mac.

Cahill’i alıp ne yapacağız acaba? Marcao’yu göndersek bile, ki hiç ihtimal vermiyorum, yerine gelecek adam Cahill olmamalı. Cahill gelirse Trabzonspor’a gelir belki.

Afrikali xavi’yi aldik (Seri)

Simdi birde Afrikali bir Messi bulacak olursak (Samatta) hersey yoluna girecek

Hala Fernandoya savunanlar var, adam kemiksiz her sezon 4m euro aliyordu.

Rize deplasmaninda, Azubuike baski uygulandiginda helva gibi dagiliyordu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt