Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB 7 adet daha baba transfer yapamazsa bence şamp. yarışının dahi içinde olamaz.
1 net kaleci, 2 stoper, 2 orta saha, 1 sol bek, 1 net santrafor.
Kalede Altay, forvette Vedat ile yola cikarlarsa sonuç bayağı bir hüsran olur.
Bizim Okan Kocuk ile lige basladigimizi düşünsenize mesela adamlar ciddi ciddi kaleyi Altay'a emanet edecekler gibi.
Skrtel-Ayew-Valbuena-Slimani-Soldado-Topal
Vedat-R'guez-Altay-Kruze
Daha gidenlerin yeri iyi kötü dolmuş değil, ellerinde 2 stoper kalmis, biri her an sakatlanmaya müsait Serdar, diğeri el bombası Sadik. Sol bek tek başına Hasan Ali, orta sahada Jailson-Ozan kaldı vs vs
Ulan bir tek eljifi satıp bu kadar eksigi nasıl kapatacaksin?

Falcao son 10 yıldır dünyanın en iyi gol vuruşuna sahip forveti. En kötü sezonda gecen yıl monica gibi leş takimda fransa gibi zor ligde 15 gol attı. Sakatlık problemi yok 2 senedir. Diagnenin rekoru rahatlıkla kırar. Falcao istenmeyecek bir adam değil bence.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samatta tarzı oyuncular iyi güzel de ...ben artık tartışmasız marka bir çilek ismi istiyorum. Gözü kapalı yazabileceğin bir Santrafor.
O yüzden Falcao gelsin ve golleri atsın..

Mario Jardel: "Galatasaray'dan sonra Sporting'e döndüm ve Ronaldo oradaydı. Benden çok şey öğrendi. Avrupa'da gol ortalamam yılda 55-60'dı. Topa nasıl vuracağını, zamanlamasını nasıl yapacağını ben öğrettim. Ona Jardel'i sorarsanız 'evet, o öğretti' diyecektir."

Jardel çok büyük golcuydu yanliz

yalan. Ronaldoya futbolu Quaresmaaaa öğretti.

Gary R'guez çöp modu açıp (normalde çok beğenirim ama son bıraktığımızda bayağı bir kötü durumdaydı), Kruze de işler kötü gittiginde olayı umursamazsa, bunlar aynı geçen seneki gibi olur.

Haldun Domac: "ben Vedat Muric ile sürekli görüsen bir kisiyim."

fb transferinin perde arkasinda haldun domac var demistik. Biz ne diyorsak o!

Deplasman problemimizin temel nedeni Fernando ve NDiaye nin baskı altında oyun kuramaması ve gerekli direnci sağlayamamasıydı.

Terim bu yüzden ikisini de şutladı.

Arenada da cok farkli degildi

Bu sene ki arena maclarimizdan pek keyif almadim

Hele one gectigimiz zaman bu ikisinin hatta ucunun +belhanda

Uyuz oluyordum

Falcao ve samatta ikisi birden gelsin.

Diagne ve miroğluyu şutlayalım
Falcao ve samatta ikisi birden gelsin.

Diagne ve miroğluyu şutlayalım
Screenshot_20190706-141618_Chrome.webp

Falcao + Mitro olmaz. Mitro'ya göre atletik olsa da ikisi de statik forvetler. Bence Diagne ve Mitro gitsin Falcao + 1 gelsin :D

Hikmet k
Civciv sensin. Balotelli gibi birini bekliyorum.
Gol attiktan sonra basin tribunune "why always me" yazili tshirtunu gostersin.
Hikmet kardeş ben de foruma sizmiş bir fenerliyim.sen de itiraf et,beraber forumu ele geçirelim,birlikte tarla sürelim.bu forumu,uefa yi fbi i çatirdatalim.

gecen yilki transferleri kagit ustunde cok daha iyi :asd:
Vedat alternatif forvet olarak bize gelseydi hem bizim için hem kendi kariyeri için mükemmel olacaktı.
Ancak görünen o ki FB'de kendisine as forvet rolünü verecekler (çünkü bayağı bir bütçe ayırdılar)
Şimdi bu adamı ben beğenirim de, kesinlikle başarılı olmak zorunda olan, büyük bir takımda bu baskıyı kaldırabilir mi büyük soru işareti.
Mesela Slimani gerçekten kötü bir oyuncu değildi normalde ama o tecrübedeki bir oyuncu bile FB'de baskıyı kaldıramadı ve sonunda dağıldı.
Vedat nasıl olacak bakalım.
Şu anda transfer çalımı ayağına iyi transfer gözüyle bakiyorlardir muhtemelen ama sahaya çıkınca çok pis elde patlayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt