Mecit Aksu
Sarı Üye
- 7 Haziran 2019
- 284
- 292
- 258
daha kac kisiyi buna sovdurtup haksiz yere ceza aldiracaksinizSamatta gelecegine gecen yıllarda Alanyasporda oynayan Douglas gelsin. Suan japonyada
En azindan daha ucuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha kac kisiyi buna sovdurtup haksiz yere ceza aldiracaksinizSamatta gelecegine gecen yıllarda Alanyasporda oynayan Douglas gelsin. Suan japonyada
En azindan daha ucuz.
Ömeri beğenemedim renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ömeri beğenemedim renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marcao yu seneye satıp gelen parayla Seri nin bonservisini almali
sana kus diyorlar beybisi kus olsan bile fikirlerine katiliyorumBurada atip tutanlarin kac tanesi Samattayi izledi merak ediyorum.
Adami sadece Bjk'ye karsi izleyen daha da adini duymayanlar bugun Samatta hayrani olmus.
Samatta gelecegine gecen yıllarda Alanyasporda oynayan Douglas gelsin. Suan japonyada
En azindan daha ucuz.
Ben alınması gereken forvet profilini çizdim kane şuan dünyanın eniyi forveti bana göre artık başarılı olan büyük takımlar gelsinde atayım tarzı santforlar yerine oyunun her daim içinde olan forvetlerle oynuyorlar firminoyuda böyle kullanıyor liverpool bence alınacak oyuncuda bu kriterlere bakılmalıDirek Harry Kane için nabız yoklayalim?
Harry tarzı ST istemek HA
Satacaksak Marcao değil Luyindama satalım 15-20 arası daha güzel olur 15 luyindama 13 diagne 10 milyon belhanda 2 milyon Marcao
40 milyon euro gelir olur
Ömer Toprak bedelsiz alınır yerli iş yapar
Orta sahaya 8 milyon banega 10 milyon euro cyprien
Bedava Balotelli
Sol bek 7 milyon jetro willems
7 milyon silas
8 milyon Euro daha kalıyor ve kadro bu
Muslera
Linnes Ömer Marcao Jetro
Cyprien
Seri Banega
Feghouli Balotelli Babel
bu herifler yönetime çok yakınlar ve her kampta ya da gs mesela bir yere yemeğe mi gitti bu adam ya da yanındakiler hep orda. Geçen sene hazırlık maçı vardı ilk hazırlık maçımız yayını yoktu adam facebooktan canlı yayın yapmıştı. Bu sene de iyice önetime yakınlaştı dün de görüntülü görüşmüşler samattaa ile bence bu iş olacak
bunlar kim yaw.