Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben alınması gereken forvet profilini çizdim kane şuan dünyanın eniyi forveti bana göre artık başarılı olan büyük takımlar gelsinde atayım tarzı santforlar yerine oyunun her daim içinde olan forvetlerle oynuyorlar firminoyuda böyle kullanıyor liverpool bence alınacak oyuncuda bu kriterlere bakılmalı

Sanki Elmander den bahseder gibi..

Bunu okurken birşeyler kalkıyor ama

Xavi ne demiş Seri hakkında ?

“When I was told that a player from Nice was called the ‘African Xavi’, I followed him very closely, inevitably,” he told Le Parisien.

“I did not know him and I was stunned: I haven’t seen such midfield talent for a while. [His] short game, long game, tactical intelligence, distance shooting, personality, game organisation…wow! He would go so well at Barça … He can play anywhere in the middle. Seri is fantastic. He has what is called Barcelona’s Barça DNA. Without any hesitation.”

“Seriously? It is an honour ! I hope Barça sign him [this summer] because otherwise he will be worth double next year,” he concluded.

Eren Can inşallah çok iyi olur. Saçı bile +5m bonservis yazdırır. O saçla oynayamaz diyenlere elin Tahith Chong'u United'da oynuyor da Eren neden bizde oynamasın

Ben alınması gereken forvet profilini çizdim kane şuan dünyanın eniyi forveti bana göre artık başarılı olan büyük takımlar gelsinde atayım tarzı santforlar yerine oyunun her daim içinde olan forvetlerle oynuyorlar firminoyuda böyle kullanıyor liverpool bence alınacak oyuncuda bu kriterlere bakılmalı
Bende pivot yerine gezgin, hızlı ve adam geçebilen teknik bir ST istiyorum.

Burada atip tutanlarin kac tanesi Samattayi izledi merak ediyorum.

Adami sadece Bjk'ye karsi izleyen daha da adini duymayanlar bugun Samatta hayrani olmus.

Olay samatta değil olay bilmem neredeki adamı istemen resmen dalga geçiyorsun

bu olay irfan abi boşver senin şu rus olgayı bende bi hikmet kaya var onu çalıştıralım gibi birşey oluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bende zaha tarzi futbolcu istiyorum sol kanatta arkadaslar harry kanede forvet olsun nolmus

D60E6C50-737E-419C-A66B-1A7F0FDADC9D.webp

Forma yakisti.

Le Soir'de yer alan habere göre; Everton'ın henüz çalışma izni konusunu çözemediği Onyekuru'ya Napoli'den 15 milyon euroluk teklif geldi.

Bence Topal'ı alacağız, hoca hem stoper alternatifi hem orta saha alternatifi olarak düşünebilir.

Forumdaki troller in yüzde 99 u belhanda hayranı nedense.

Her Belhanda sempatizanı için geçerli olmamakla beraber çok yerinde bir tespit.

Genel kesişim kümeleri Fener, Belhanda, Arda, Liseci sevgisi ve Terim, Yönetim düşmanlığı olarak göze çarpıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt