Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.926
- 6.606
- 2.463
Arena'nın zevkini bi alan unutamıyor zaten..Sapiyonluktan sonra birde gelecekteki transferlere katkisi olur, ornegin Drogba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arena'nın zevkini bi alan unutamıyor zaten..Sapiyonluktan sonra birde gelecekteki transferlere katkisi olur, ornegin Drogba
keramet forma da
Servet Çetin e bile yakışıyordu formamız
keramet forma da
Servet Çetin e bile yakışıyordu formamız
suan ligde dise dokunur transferler yapabilen cok takim yok. hepsinde acayip eksikler var. umarim genc oyuncular almayi akil ederler. yoksa böyle devam ederlerse hepsi batip gidecek. ankaragücü ligden cekilse bile olur. adamlar transfer yapamadi. teknik direktör bulamadi.TR'deki transferlere baktığımızda anadolu klüplerinde şuana kadar Alanyaspor çok güzel isimle almış. Bammou,Bakesetas,Siopis ve Portekizli kaleci Marafona iyi hamleler. Bide lokmanla Salihi de aldılar iyi iş yapıyorlar bence
Hoş mu bu yaptığın abi? Şurda Seri gelmiş yanına gelecek adamı konuşuyoruz durduk yere BAM üçlüsünü hatırlattın
Iddaa ediyorum BAM Galatasarayin gelmis gecmis en iyi orta saha dizilisidir.Hoş mu bu yaptığın abi? Şurda Seri gelmiş yanına gelecek adamı konuşuyoruz durduk yere BAM üçlüsünü hatırlattın
Arena'nın zevkini bi alan unutamıyor zaten..
Seviyordum bu adamı. Pino hayranı bir arkadaştı kendisi.
|
|
Nagatomo'ya iyi teklif gelse keşke Dalbert gibi birini alsak
Çok haklısın abiIddaa ediyorum BAM Galatasarayin gelmis gecmis en iyi orta saha dizilisidir.
Kısa bulundu ise Esiti gelsin ...tam bir adam yiyen Azman.Burada kazma ağır ve kısa bulundu
Timsah aka 2-2 mi antrenmanı bu, nerede görsem tanırım.![]()
geri yakalamış sonunda cailsonu