- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Falcao'yu istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao'yu istemiyorum.
Güney amerikada 2 havacılık firması büyük kulüplere inanılmaz paralar yatırıyorlar avrupa piyasasına açılmak için yapabilirler.Daha formaya gögüs sponsoru bulamiyoruz, Falcao icin 3,5 Milyon verecek sponsoru nasil bulmuslar.
Yok cidden istemiyorum, çok ciddi maddi külfet oluşturacak bir de eski günlerinden çok uzak, iyice statik bir adama evrilmiş gibiydi, bu sene naptı bilmiyorum da.Totem yapiyorsun galiba bende istemiyorum![]()
yabancı kontejyanı maaş açıklıgı falan dengelerYaw yalan bence.Diagne ile ne alakası var adamın? Monaco bonservis istemiyormuş.E alacaksan al adamı sonra sat Diagne'yi ffp'yi etkilemiyor ki
ya kupada gayet haraketli ve stabil görünmedi bana. çevik duruyordu hemde o taş ve gereksiz sert savunmalara karşıYok cidden istemiyorum, çok ciddi maddi külfet oluşturacak bir de eski günlerinden çok uzak, iyice statik bir adama evrilmiş gibiydi, bu sene naptı bilmiyorum da.
Sadece 3.5 miosunu karşılasak yine de istemez misin? Kimlere kimlere vermedik ki o parayı?Yok cidden istemiyorum, çok ciddi maddi külfet oluşturacak bir de eski günlerinden çok uzak, iyice statik bir adama evrilmiş gibiydi, bu sene naptı bilmiyorum da.
Veli yiğit eski gs tv çalışanı ve istihbaratı sağlamdır bence