Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece 3.5 miosunu karşılasak yine de istemez misin? Kimlere kimlere vermedik ki o parayı?
Şu olabilir.

Diagne ve Mitro 4.9 alıyor totalde.

Falcao, 3.5 maaş - 0 bonservis
Potansiyelli yabancı 1 m euro maaş - 6-7 bonservis şeklinde bir formülü kullanabiliriz, böyle biri adapte olamazsa diğeri kullanılır ve risk azaltılır.

Falcao iyi oynarsa satarız falan hayali kuranlar var ya:) Monaco gibi tüccar bir kulübün 2 senedir satamadığı adamı biz satacakmışız

Jorge Mendes ile Ahmet Bulut transferi yönetiyormuş. Bu ikilinin Monaco ile arası çok iyiymiş. Hatta Ahmet Bulut yılın belli bölümünü Monaco'da geçiriyormuş. Tabi akıyor paralar.

Ahahahahh Falcao altında Ciğerci haberi :d :d

Ölüsü bizim ligde iş yapar zaten de, bilmiyorum külfeti yüksek olunca risk büyük oluyor.
Bonservissiz geleceği konuşuluyor o yönden bakarsak mantıklı hamle olabilir. Ffp den dolayı sıkıntı yaşıyoruz. Diagne satılırsa o parayla çok daha iyi bir orta saha alınır ya da Samatta zorlanabilir

Monaco 60'a aldığı adamı beleşe bırakmaz. Takımın kaptanı zaten. Bana hala mümkün gelmiyor.

Falcao'yu istemeyenler var adhsiahduhasudhasdhadjasdhjahdhahshahahahaha
Şöyle salak salak tepkiler verilmesin diye neden istemediğimizi de yazıyoruz ama bir etkisi olmamış belli ki. Aynen öyle Drogba değilse 33 yaşında 7 milyon maaşlı topçu istemiyorum takımda sdhfsjkhfhfajskhhadhjkdsjhdas.

2019-07-18 (8).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt