Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samatta´yı alacaklarına Falcao´yu alsınlar. En fazla 1 sene katkı verir. Bir şey de kazandırmaz ama Samatta´dan 30m bile kazanabilirler.

Antu'daki vasıfsızlar yine car car konuşmaya başladılar..
Falcao gelip şampiyonluga katkı sağlarsa takıma katkısı direkt 50 m EUR oluyor yanlız onu nabacaz :ddd

ben de adım adım patlayan bjk yoluna gireceğimizi düşünürüm konuşulan paralar doğruysa

bonservis ver yıllık ücret verme

ffp varsa ayağını yorganına göre uzat
Yalniz bjk mesela Lens ve Negredo'dan neredeyse 0 katki aldi. Ustune 2 tane ismini dahi unuttugum stoper, Wagner Love gibi olmayacak belli adami aldilar. Bu sene Mariano, seneye de Naga giderse fazla sikintimiz kalmaz.

----------------------------Muslera-----------------------------
Mariano---------Boss-----------------Marcao-----------Naga
---------------------------Wanyama----------------------------
------------------Seri------------------Banega------------------
Feghouli---------------------------------------------------Babel
-----------------------------Falcao------------------------------

şöyle bir şey olur mu ki?

başımın üstünde yerin var ,no problem

şöyle sağlam kadro olsa da cl maçlarında dünya dursa

özledim be
Hemen gelecek sezon için çalışmalara başlayıp bir sağ bir de sol beke adam almalıyız. Vakit kaybetmeden bu isimleri ayarlamalıyız. Bir kere de sezonu açtığımızda tüm kadro tamam olsun. Lakin 42 yaşındayım hiç öyle bir sezon hatırlamıyorum.

Mariano yüzünden sag taraf otoban olur bu sene çok problem yaşarız diye düşünüyorum

kabul edilinir rakamlar (tabi o 4.5 mio icinde bonus felan dahilse). Feghoulinin bonuslar ile beraber aldigi maas olur

Yalniz bjk mesela Lens ve Negredo'dan neredeyse 0 katki aldi. Ustune 2 tane ismini dahi unuttugum stoper, Wagner Love gibi olmayacak belli adami aldilar. Bu sene Mariano, seneye de Naga giderse fazla sikintimiz kalmaz.

oyuncular gidecek doğru ama gideceklerin yerine de para verip almamız gerekeceği için yine ekside olacağız

Mariano yüzünden sag taraf otoban olur bu sene çok problem yaşarız diye düşünüyorum
maclarin %80-85ini bizden gucsuz takimlarla oynuyoruz bu kadar korkmayin

Ilerde mariano kadar fark yaratacak adam bulunmaz ayrica adriano 36 yasinda bjkde oynuyor mariano daha 33 yasinda 1 yil daha oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt