- 20 Mayıs 2011
- 23.430
- 10.387
- 1.873
---------------falcao-------
babel---------feghuoli------mor
ilginç bir 4'lü.
babel---------feghuoli------mor
ilginç bir 4'lü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah öyle olur ama yok dedim gibi seneye de 30+ üstü oyuncular almaya devam edersek isler tersine gider.bence yapilan cok dogru. Caktirmadan genclesmeye basladik aslinda abartmadan. Simdi seneye nagatomo +Adem+ Selcuk + Mitro + Donk 100% ayrilacaklar, yerlerine 28 veya alt gelir. Sener kalabilir yerli sag bek haric sadece o, gg ve Zeki varlar. Sol bek ilk 11 yeni olacak genc, dedigim kisilerin yerlerine daha gencler gelir vs.
Kontrat uzunluklarini cok ama cok iyi yaptik
Sergen CUELLAR duyumu getirseneNEYSE FORUM STRES BASIYO BANA CIKTIM,BELKİ KAP GELİR
yok sanmiyorum. Hoca da demisti uzun prosedür olacak. Ve Kontratlara baktigimizda dedigim cikiyor aslinda. Bir de altyapidakiler de bir sene daha tecrübeleniyorlar.Insallah öyle olur ama yok dedim gibi seneye de 30+ üstü oyuncular almaya devam edersek isler tersine gider.
LutuO sezon da Lutsu mutsu bir şey almıştık. Yada devre arası idi. Hatırlayamadım.
Eyvallah. Marcao da onun sayesinde hucuma cikabilir. Arkada Luyi ve Esiti gibi 2 tane azman olunca bekler filan rahat hucuma cikarlar.Ben bunu dün yazmıştım zaten demek ki görmemişsin renktaş, Esiti'nin gol asisti olmaması tamamen oyunun tek yönüne odaklanmasından ötürü muhtemelen. Yani savunma işlerine çok yoğunlaşıyor olmalı. Bir zamanlar Sadiou vardı bizde eskiler bilir bu onun biraz daha güçlüsü ve uzunu gibi. Bazı oyuncular sadece hamallık yapar Esiti'de böyle sanırım. Video izledim bende senin gibi 90 dakika bakmadım izleyen vardır forumda muhakkak Arda veya Aydın takip ediyordu belçika pro'yu.
özetle Seri belhanda/banega kim olursa arkalarında yer alacak esiti onların özgürlüğünü arttırır.
Aleyküm selam, orta saha için Scholes ve Giggs için bastırıyoruz.. 1,2 güne aciklanirSa Ruud van Nistelrooy açıklandı mı
Yok Jimmy Floyyd Hasselbank açıklandı. 5 yıllık anlaşmışız. Maaşı da 6 milyon Surinam GuldeniSa Ruud van Nistelrooy açıklandı mı
Yineye gene yazan ergen biri işteDayı buna güvenilir mi çözemedim
Batiracak misin bizi be Unsalgel ulan. Samatta sende gel. 6 numara sende gel. Emre mor sende gel. Arda turan sen gelme lan ayi