Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ender Bilgin: "Galatasaray, Josef De Souza transferinde ciddi bir noktaya geldi. Josef de Galatasaray'a gelmek istiyor."

Sakın

Josef tek başına cdm oynayabilen biri

Gelirse faydalı olacağını düşünüyorum

D_w4Oe7WsAIWrES.jpg

Bu arada Diagne'den bahsediyorum.

Postu yazan arkadaş üstüne alınmasın aman :red:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaş forumda yoktum Seri haberi gelmiş 80 sayfa okuttu o gün, bugünde 40 sayfadır Falcao okuyorum atlamadan, sıkıntı ne bendeki, canlı canlı bi heyecan yaşayamadık :(

Vay be Falcao'nun adı bile yetti kuşları dellendirmeye
Gelse ne olur düşünemedim şimdi

Josef kendi gelmek istiyormuş fenere dargınmis gittiği zaman da değeri sonradan anladiniz tarzı bir şey paylaşmıştı

Takimda hala frikik kullanabilen oyuncunun olmamasi dusundurucu. Gecen sezon frikikten bir golumuz bile yok saka gibi bir istatistik.

Cagnenin bu sezon çok iyi oynayacağını düşünmek fazla mı hayalcilik olur? Nedense içimde bunu yönde bir his var sanki böyle savunmaları fiziğiyle pert edip bulduğunu kaleye sokacakmış gibi bir hissiayata kapıldım doktora mı görünmeliyim?

Cagnenin bu sezon çok iyi oynayacağını düşünmek fazla mı hayalcilik olur? Nedense içimde bunu yönde bir his var sanki böyle savunmaları fiziğiyle pert edip bulduğunu kaleye sokacakmış gibi bir hissiayata kapıldım doktora mı görünmeliyim?
Yoo neden olmasin ki ? Adam yarim sezon oynadi sadece. Bu sezon patlama yapamicaginin garantisini kimse veremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt