Hikmet Kaya
Parçalı Üye
- 11 Kasım 2011
- 4.994
- 69
- 868
Fenerbahçe Tolga Ciğerci ile 1 yıl uzatmış 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedekte ha ben oturmuşum ha Mehmet topal + halı saha maçlarında çok güzel diyagonal paslarım vardır.Adam boşta, yedekte otursun fena mı olur
He aslında şizofrenden ziyade öyle kendi içinde başarı bir troll gibi hatırladım, Almanyada yaşıyordu galiba adı neydi hatırlayamadım bilen çıkar illaYa önemsiz ve alakasız ama bir şey soracağım, forumda şizofrenik bir abi vardı çok önceki dönemlerde, işte "Şu futbolcunun amcası ile görüştüm, teyzesi ile şöyle buluştuk, şu topçunun dayısı şöyle dedi, halası böyle güldü vs vs" derdi, saçma alakasız fotoğraflar atardı hatta, kimdi o ne oldu ona?
@Keramettin TANRIVERDİYa önemsiz ve alakasız ama bir şey soracağım, forumda şizofrenik bir abi vardı çok önceki dönemlerde, işte "Şu futbolcunun amcası ile görüştüm, teyzesi ile şöyle buluştuk, şu topçunun dayısı şöyle dedi, halası böyle güldü vs vs" derdi, saçma alakasız fotoğraflar atardı hatta, kimdi o ne oldu ona?

He aslında şizofrenden ziyade öyle kendi içinde başarı bir troll gibi hatırladım, Almanyada yaşıyordu galiba adı neydi hatırlayamadım bilen çıkar illa
#ÖZELL
Mbaye Diagne Çin'de!!! Kulüp ismini tam olarak alamadık ama bir Çin kulübü ile büyük oranda anlaşıldı. Fiyat 13-15 milyon Euro civarı. Mbaye Diagne yarınki Afrika kupası finalinden sonra Çin kulübünün yöneticileri ile bir araya gelecek.
Transfer Gündemi Galatasaray
Sezai KarayelYa önemsiz ve alakasız ama bir şey soracağım, forumda şizofrenik bir abi vardı çok önceki dönemlerde, işte "Şu futbolcunun amcası ile görüştüm, teyzesi ile şöyle buluştuk, şu topçunun dayısı şöyle dedi, halası böyle güldü vs vs" derdi, saçma alakasız fotoğraflar atardı hatta, kimdi o ne oldu ona?
İlkler benden sorulur! Belhanda 15M euro+5M euroya gitti. Yerine aldığımız oyuncu Pazartesi açıklanacak, Çarşamba kampa gelecek. İsmi açıklıyorum az sonra.Ne yazıyordu
Eyüp yıldız bizden bile daha az biliyordur...Bunlar yine iyiNevzat Dindar ve Süleyman Rodop'un bizden daha fazla bir şey bilmediğinden adım gibi eminim.
Ligde iş yapmış arjantinliler mevcut örneğin sosa belluschi ve batalla
Bize gelenlerden çoğu çöp çıktı lakin bknz burdisso ontivero ve carrusca
knk adam demin müthiş uçtu önümüzdeki hafta takımın yarısı değişiyormuş şizofren galiba delirmişİlkler benden sorulur! Belhanda 15M euro+5M euroya gitti. Yerine aldığımız oyuncu Pazartesi açıklanacak, Çarşamba kampa gelecek. İsmi açıklıyorum az sonra.
xdddd
Evet reis buydu, hatırladımSezai Karayel
Noldu şutlandı galiba, ilginç bir vakaydıHayır face sayfasındaNerde yaziyor dostum. Twitter ?