Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya önemsiz ve alakasız ama bir şey soracağım, forumda şizofrenik bir abi vardı çok önceki dönemlerde, işte "Şu futbolcunun amcası ile görüştüm, teyzesi ile şöyle buluştuk, şu topçunun dayısı şöyle dedi, halası böyle güldü vs vs" derdi, saçma alakasız fotoğraflar atardı hatta, kimdi o ne oldu ona?
He aslında şizofrenden ziyade öyle kendi içinde başarı bir troll gibi hatırladım, Almanyada yaşıyordu galiba adı neydi hatırlayamadım bilen çıkar illa

Ya önemsiz ve alakasız ama bir şey soracağım, forumda şizofrenik bir abi vardı çok önceki dönemlerde, işte "Şu futbolcunun amcası ile görüştüm, teyzesi ile şöyle buluştuk, şu topçunun dayısı şöyle dedi, halası böyle güldü vs vs" derdi, saçma alakasız fotoğraflar atardı hatta, kimdi o ne oldu ona?
@Keramettin TANRIVERDİ

ben çıkaramadım ama sen kesin tanırsın ;D

Oyuncu satamazsa oyuncu alamayıp gerçeğini söylemek güzelde. Transfer dönemi uzun.

Diagne bugün merak ediyorum tatil deyip kupa törenine katilmayabilir

#ÖZELL

Mbaye Diagne Çin'de!!! Kulüp ismini tam olarak alamadık ama bir Çin kulübü ile büyük oranda anlaşıldı. Fiyat 13-15 milyon Euro civarı. Mbaye Diagne yarınki Afrika kupası finalinden sonra Çin kulübünün yöneticileri ile bir araya gelecek.

Transfer Gündemi Galatasaray
tenor.gif

Sezai Karayel

İlkler benden sorulur! Belhanda 15M euro+5M euroya gitti. Yerine aldığımız oyuncu Pazartesi açıklanacak, Çarşamba kampa gelecek. İsmi açıklıyorum az sonra.
Belhanda, sheffield united’a gitti. 15 milyon + 5 bonus.

Soso’yu da istediler, hoca izin vermedi.

ÖZEL HABER! Milan’dan Franck Kessie’yi bedelsiz kiraladık. Pazartesi açıklanır, Çarşamba günü kampta! İlkler benden sorulur.

Brugge’li Okereke 5 milyon euro + 3 bonus karşılığında bitti. Falcao-Okereke olacak. TÜM HERKES BENİ KONUŞACAK!

Muslera-Scout-Luyindama-Cahill-Nagatomo(Scout)-Matic-Seri-Kessie-Feghouli-Babel-Falcao

Şerefim üzerine yemin ederim ki doğruyu söylüyorum sizden 2 gün beklemenizi rica ediyorum. Güzel günler göreceğiz.

Okereke’yi neden 5+3’e bıraktılar diye merak ediyorsanız bedelsiz Ozornwafor’u kiralayacağız Brugge’ye.

Az sonra tüm tivitleri kaldırıp kilidi açacağım ve yeni tivitle olanları özetleyeceğim yaşananlar inanılmaz ama bana güvenin sadece 2 gün güvenin.

xdddd

Ligde iş yapmış arjantinliler mevcut örneğin sosa belluschi ve batalla

Bize gelenlerden çoğu çöp çıktı lakin bknz burdisso ontivero ve carrusca

Simdiye kadar scout transferi olmadi.seri'nin yanina scout transferi olacagini dusunuyor ve umuyorum

Sanirim Seri için çok güzel birsey geliyor

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt