Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JOSEF DE SOUZA İSTEMİYORUM KARDEŞİM İSTERSE ON BİN YILIN EN İYİ TOPCUSU OLSUN GSMİZE ATTIGI GOLUN STORYSİNİ HER GÜN PAYLASAN BİR HERİF BU KLUPTEN İCERİ GİREMEZ

Şu rodop buraya taşımayın yeter. Futbol beyni yok. Millet burda sınır olup sövüyor ceza yiyor.

josef inşallah doğru değildir..
seriyi getiren adamlar josefi almamalılar..
seri, samatta,falcao gibi isimlerle yaratılan güzel sinerji yok olur gider.
hani Fenerde oynaması, bize laf söylemesi falan hiç sorun değil. Kesinlikle yetersiz bir adam.

şu forumda çok net hatırlıyorum fenerdeyken bu adam neler dendiğini.
Lütfen o adamlar burada josef güzellemesi yapmasın..

Yanlız josef 2 aya taraftarın sevgilisi olur gelirse kabul edelim iyi kudurtucu bir kişilik bir melo olmasa da..

BELHANDA 15+5 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA SHEFFİELD'A GİTMİŞ MİLANDAN KESSİE GELMİŞ DİYORLAR. EĞER DOĞRUYSA BELHANDA'YI HAGİ'NİN ÖNÜNE KOYARIM.

Hoca gol atabilen DOS istiyordu. Josef öyle bir DOS.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

kardeşim drogbadan beri net bir dünya yıldızı santrafor yok takımımızda şu Falcao gelse ne güzel olurdu.

garrynin intikamini almaya calisiyoruz herhold

Ali Naci yazmasa Josef falan umurumda olmaz ama Ali yazdıysa bir şeyler olmuştur.

İyi oyuncu veya kötü oyuncu onu geçti ben fb'deyken yaptıkları ortada mideniz kaldırır mı gerçekten?

Ha ayrıca bana göre de leş bir oyuncu bizim seviyemizde asla değil. Düz topçu nasıl bu kadar iyi diyen çıktı gerçekten şaşırdım... o_O

Linnes-Luyin-Marcao-Naga
Seri-Josef
KralArda
Feguli-Falcao-Babel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt