Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falçao.webp

socar ım takım içi dengelere uyuz oluyorum bu lafa based by hamza aklıma geliyor.Lan Falcao bu.Falcoa demek gol demek ,Falcao demek tanıtım demek Falcao demek rakipler üzerinde baskı demek.Bütün avrupanın seni konuşması demek.Adam 2 galibiyet aldırsa Şl inde zaten parasını çıkarıyor.
her gelen adama clde 2 galibiyet aldırsa parasını cıkarıyor yazmaktan vazgecin
goren de her sene clde 50 mac yapıyoruz sanır
zaten clde 1 galibiyet zor alıyoruz onun da parasını 10 kisiye paylastırdınız :ROFLMAO:

okan koçuk iyi transfer bedavaya.emre de açıklansın

"Bursaspor'dayken Türk Telekom Stadı'nda 1-1 biten bir maçımız olmuştu. Golü yedikten sonra öyle bir baskı gelmişti ki buradan çıkamayacakmış gibi hissetmiştik."

- Okan Kocuk

Ne Josef'i arkadaş Donk'un yerine bile tercih etmem. Pas oyunu 0 bir adam üstüne şikeci. Ne Donk nede Fernando'dan iyi oyuncu. Bana kalsa orta sahada öncelik Banega tipi oyuncu olmalı. Ön libero Donk ve Seri arasında paylaşılır. Seri tam ön libero değil ama sezon içinde orada da yer alabilir.

Josef i beğenmeyen bizle olan maçlarına tekrar baksın . Çok iyi adam olursa hayır demem ama kuş sürüsüne alerjim var Şahsen istemem

Falcao ve maaşı için, takım içi denge falan denmiş .. rakip takım 1 hafta falcao ya önlem almak için antremanlarda uğraşsın, bizim derdimiz takım içi denge olsun

Sağ ve sol bek şarttttttttt

Josef - Seri kiralık seneye Donk ve Selçuk’un sözleşmelere bitiyor.

Seneye en az 4 ortasaha alman gerekiyor ve bu sene Belhanda,Mariano Diagne satarsan seneye satacak adamın da kalmıyor Luyindama - Marcao’dan başka. Onları da satarsan 2 stoper açığın olur tekrar. Babel,Feghouli’ye kimse çok para vermez , yerlileri saymıyorum zaten.

Bu yüzden en azından Josef yerine tapusuyla bir genç ortasaha şart. Ya da bir kaç tane Ozornwafor tarzı transfer daha.

Yoksa seneye al-satı asla dengeleme şansımız hiç ama hiç yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt