Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayrıca ibrahim seten ve ali nacinin falcao hakkındaki twitlerini bilgi diye yorumlamak nasıl bi akıl tutulmasıdır?adamlar kendi yorumlarını yapmıs.seten daha bi gün önce diagne giderse falcao gelir diyen biri.ergence tavırlar sergilemeyelim.yalanlama falan yok

Okanın bugün açıklanacak diyen kimdi?

Yarında emre mor demişti. Oda olursa takip edilir herhalde.

bu trt de ki sunucu acayip bir Galatasaray düşmanı transferini getiren falcao iddaları olan 15 dk önce açıklayan Galatasaray adam fenerle başlıyor zeki Galatasaray diyecek hemen kesiyor

D_xsXDTX4AAZ8Bp.png
ayakkabılar alexander mcqueen

Josef - Seri kiralık seneye Donk ve Selçuk’un sözleşmelere bitiyor.

Seneye en az 4 ortasaha alman gerekiyor ve bu sene Belhanda,Mariano Diagne satarsan seneye satacak adamın da kalmıyor Luyindama - Marcao’dan başka. Onları da satarsan 2 stoper açığın olur tekrar. Babel,Feghouli’ye kimse çok para vermez , yerlileri saymıyorum zaten.

Bu yüzden en azından Josef yerine tapusuyla bir genç ortasaha şart. Ya da bir kaç tane Ozornwafor tarzı transfer daha.

Yoksa seneye al-satı asla dengeleme şansımız hiç ama hiç yok.

Anderson Esiti

seri artik yarina kaldi herhalde. Video rendering uzun sürdü galba

Josefi bence ali naci nabiz olcmek icin atti medyaya neticede yonetimin adami herkes karsi cikarsa bu serefiz klupten iceri giremez

1- Bu kadar kiralık oyuncu mantıklı ve sağlıklı değil.
2- Josef’i Fenerbahçe’deyken beğenirdim, gittiğinde de Fenerbahçe’nin çöküşe geçeceğini düşünüyordum, ki öyle de oldu ama bu adam 30 oldu ve 6-7 aydır oynamıyormuş. Bize daha genç, dinamik ve bizim olacak bir orta saha lazım.
3- Diagne’yi satamadıkları için bu hamleleri yapıyorlarsa, satamayan yönetime yazıklar olsun.

Seri'yi getiren Fatih Hoca , Josef malını mı isteyecek geçiniz. Josef yapacağımız 6 no transferi öncesi medya oyalansın diye ortaya atılmış olabilir.
en akıllı acıklama bu ya.daha 3 gün önce satmayacagız demiş yöneticileri,satmayan hangi mantıkla kiralasın

Dün burda demiştim ki benim önceliğim Samatta ancak Falcao olursada çıplak koşarım.

Hala fikrim geçerli ama 7 milyon maaş düzeyi çok fazla. 7 Milyona Falcao gelirse Feghouliden performans alamazsın,diğerleride aynı şekilde

5'e gelse eyvallah

Simdi baktim kariyerinde 1 frikik golu var o da portekiz'de oynarken 2015'de.

Seri, Belhanda, Feghouli ve Babel anca "denemek" icin topun basina gecerler.

Ekli dosyayı görüntüle 51522

Once frikik oldugunda heyecanlanirdik, acaba kim kullanacak diye. Nereden nereye.
Drogbayi severim ama frikikleri hep o kullaniyordu Sneijder ve Selcuk nerdeyse Kolay kolay kacirmiyordu Hele Selcuk Penalti gibi Frikik atiyodu o zamanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt