Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yangın tayfa böyle anlarda devreye girmeli. Josef gibi adamların gelmesi engellenmeli ve iyi oyuncuların getirilmesi için baskı yapılmalı. Yönetime güvenip arkamıza yaslanalım dersek salarlar ve çöpleri getirmeye başlarlar.

Yangın tayfa böyle anlarda devreye girmeli. Josef gibi adamların gelmesi engellenmeli ve iyi oyuncuların getirilmesi için baskı yapılmalı. Yönetime güvenip arkamıza yaslanalım dersek salarlar ve çöpleri getirmeye başlarlar.
Yangın tayfa Josefin gelisini destekliyor renkdas.

Mevcut mali şartlar göz önüne alındığında Josef, 6 numara için gayet ideal bir tercih olur.

Kiralık olması bir yana her pozisyonu Seri kalitesinde adam ile dolduramayız.

Tek sıkıntı uzun bir süre sahalardan uzak kalmış olması.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dün burda demiştim ki benim önceliğim Samatta ancak Falcao olursada çıplak koşarım.

Hala fikrim geçerli ama 7 milyon maaş düzeyi çok fazla. 7 Milyona Falcao gelirse Feghouliden performans alamazsın,diğerleride aynı şekilde

5'e gelse eyvallah
Feghouli dahil takımda Falcao klasında bir isim ve kariyer yok bence.

Ne Josefi arkadaş,
Esiti denen arkadaş onu çuvala koyar sırtında alır,3 tane 90 dakika adam yiye yiye oynar. Takımın alayını yollar ileriye gerisine karışmayın der. Bence

Mevcut mali şartlar göz önüne alındığında Josef, 6 numara için gayet ideal bir tercih olur.

Kiralık olması bir yana her pozisyonu Seri kalitesinde adam ile dolduramayız.

Tek sıkıntı uzun bir süre sahalardan uzak kalmış olması.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
HE he gayet ideal olur elindeki donktan dahami iyi oyunculugunu gectim miden nasil kaldiracak bu serefsiz haysiyetsizi?

1563473874451.webp

:asd:

Dün burda demiştim ki benim önceliğim Samatta ancak Falcao olursada çıplak koşarım.

Hala fikrim geçerli ama 7 milyon maaş düzeyi çok fazla. 7 Milyona Falcao gelirse Feghouliden performans alamazsın,diğerleride aynı şekilde

5'e gelse eyvallah
7 milyon maas alacagını kim soyledi
biz oyle bir para veremeyiz
falcaonun da oyle bir maas beklentisi varsa kulubunde kalır zaten

Acikcasi ben de Falcao yerine samanthayı tercih ederim. Falcao insan gibi 4m euroya gelecekse başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt