Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josef aynı zamanda hocanın isteyeceği skorer de bir oyuncu. Bu sene fazla maç oynamamış ama 18 maç 2 gol 3 asist.

17-18 sezonu 4 gol 2 asist
16-17 sezonu 7 gol 3 asist
15-16 sezonu 4 gol 1 asist

adam duran toplarda ve ceza alanına yan toplarda çok tehlikeli

marcao luyindama josef ciddi bir tehdit olurdu

Josef hocanın tam isteyebileceği bir oyuncu. Gelir gelmez bir şey diyemem ama hoca kesin uğraşılmasını istemiştir.

Ali Koç yeni sezon hazırlıklarını tamamladık diyor. 2 transfer daha olacakmış.

Bu kadroyla ilk 5’e giremezler. Ahanda yazdım.
Deniz türüc + ? Herhalde düşünüyorlar.

Pek iyi kadro kurmadılar açıkçası. Avrupa'da olmamaları avantaj sayılır bide Türkiye ligi için yeterli kadroları var belki de şampiyonluk yarışı adına.

Biz şu eksik yerleri dolduralım da doğru hamleler ile yine şampiyon oluruz.

Kadro derinliği de sağlamış olmuş olduk

Josefi ben isterim, yabancı oyuncuların dönemsel aidiyetlerine çok anlam yüklememek gerek bir Melo değillerse ki Josef pek etliye sütlüye karışan bir tip sayılmaz ama oyun itibariyle ben faydalı görüyorum gelirse, pozisyonuna göre çok aktif ileride, savunma olarak da diri bir tip, güçlü yani.

Kimsenin umursamadigi ama çok büyük eksiğimiz olan bir mevkiyi gayet güzel bir transfer ile doldurduk. Okan bayağı iyi bir kaleci.
Son bir yerli transferi daha kaldı o da yerli stoper. (Emre Mor'u aldık diye düşünüyorum bu arada) Yedek Türk stoperi de aldık mı bütün pozisyonlarda bol alternatif oluyor.
Vallahi bu transfer dönemi mükemmele yakın geçti. Şu 6 numara ve forvet olayını da çözdük mü, kusursuza yakın bir takım olacağız inch.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt