Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.699
- 18.225
- 2.228
Seriiiiiiiiiii
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam duran toplarda ve ceza alanına yan toplarda çok tehlikeli
marcao luyindama josef ciddi bir tehdit olurdu
Sezon sonu bir PL kulübü ile 50 milyona anlasiriz ve Alanyasporun yaptigi gibi oyuncu alip satariz gelecek sezona +32 milyon ile baslariz.
Emre Özcan Seri hakkındaki Sokratesin Web sitesindeki yazısında Serinin yanındaki oyuncu skorer olmalı diyordu. Josef uyuyor bu tarife.
bursalı ertuğrul nasıl reis?Kimsenin umursamadigi ama çok büyük eksiğimiz olan bir mevkiyi gayet güzel bir transfer ile doldurduk. Okan bayağı iyi bir kaleci.
Son bir yerli transferi daha kaldı o da yerli stoper. (Emre Mor'u aldık diye düşünüyorum bu arada) Yedek Türk stoperi de aldık mı bütün pozisyonlarda bol alternatif oluyor.
Vallahi bu transfer dönemi mükemmele yakın geçti. Şu 6 numara ve forvet olayını da çözdük mü, kusursuza yakın bir takım olacağız inch.
Hikmet kardeş bilinçaltıma o denli işledi ki, bu post onun sandım.Josef şu ana kadar sayılan bütün 6 numaralardan iyi. Ben objektif konuşurum, pas kalitesi ve sertliği de iyi.

Falcao gelecekse tek bir şartım var. Saçlarını uzatacak.
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi