Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neydüğü belirsiz hesapları tasımayın da yalanlarına alet olmayın da,az uslu durun

ok.gif
12 numara yanında - 18.07.2019 22:21​
bos.gif

Elif’i sattın, zacj da satılırsa 20milyon avro ordan gelir. Feneroldan 25 geldi.. Ee sen 5 milyon harcıyorsun ben ne anladım senin koçlugundan? Hani taraftarın para vermesiyle uefa yumusayacaktı da parayı onun için topluyorduk? Biz ölmüşüz arkadaş.. bu takım toparlanamaz çok uzun süre.
:asd:

Marcao, Luyindama ve Muslera dışında kim değerini buluyorsa satılabilir.

Bu 3 oyuncu güzel tandem kurdular en azından bir sezon kafamız rahat etsin.

Sanmıyorum Fatih Hocam kolay kolay bırakmaz Marcao'yu.

Daha CL maçlarında piyasa yaptıracağız ona.

Şöyle bir toparlarsak.

Emre ve Falcao'nun geldiğini varsayarsak. 3 transferimiz kaldı. Banega Onyekuru ve Saglam bir DOS.

Onyekuru kiralık. DOS'ta muhtemelen kiralık. Josef isimleri çıkıyor.

Diagne 13 Mariano 2 Yunus 3 milyon toplam 18 milyon avro. 8 milyon Banegaya versek geriye 10 milyon kalıyor.

O parayla 1-2 scout hamlesi gelebelir. Yada samatta

Bir yandanda şu begenmediğimiz FFP iyiki var.Sen Babeli git bedava al 30 milyonluk Seri yi 1.5 milyona kirala.

FFP olmasa şimdi Trezeguet 10+ milyon,Deniz Türüç 7 Milyon vs. Verip,Vedat Muriqi için sidik yarıstırırdık.
simdi oyuncu almadan önce 50 kez düsünüyorlar. levent nazifoglu gibi bir keko gidip kimseye sormadan galatasaray kulübünü temsilen 4.5m euro + 3 futbolcu verip maldivlere tatile gidip takimi satacak stoper alamiyor.

Marcao'yu 15'e anca sonraki satıştan %50 verirlerse satmak makul olur veya 25 versinler %10 pay ok yoksa yol al birader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt