Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri-Banega
Feghouli-Belhanda-Babel
Samatta

Böyle olursa düşünceniz ne olur ?

bu kez de 2 değil 3 oyuncu ihtiyacı doğuyor ama

6 numara 9 numara 10 numara
Banega 5.5
Samatta 3 milyon kira bedeli (sene sonu satin alma opsiyonu 7-8 milyon)
Dominguez 12 milyon

20-21 milyon harcamis oluruz
suan da zaten 3.75 eksideyiz sanirim. Yani olur.

1- Muslera
2- Luyindama
3- Marcao
4- Mariano
5- Nagatomo
6- Linnes
7- Belhanda
8- Feghouli
9- Seri
10- Yabancı orta saha
11- Yabancı forvet
12- Babel

Tribüne çıkacak yabancılar;
13- Donk
14- Ozornwafor

Şu planlama ile Kostas ve Diagne gitmesine rağmen yabancı oyuncu kotamız şişti.

Bu durumda Linnes veya Mariano'dan biri mutlaka gidecektir bence. Onyekuru'ya mutlaka yer açmamız lazım.

Tek yabancı forvet alıp Babel'i kulübeden hamle oyuncusu olarak kullanmalıyız. Gerek kanat gerek forvet pozisyonu için.

vay be 8 transfer yapmışız,şampiyon takım diyerek zamanında takımı revize etmeyen Dursun ve Hamzaya selam olsun
zürriyet gazetesi daha en az 4 adam daha alinacak diyor. takimin yarisi degismis olacak yani. daha bunun marianosu cagnesi falan var. epey birseyler bekliyorum ben daha. yunusu da itelemek lazim artik ondan gelecek parayla bir kac genc aliriz.

12B6663F-EA5B-4C5D-84DA-40D477157CCB.webp

Demba ba demba ba
Denba ba denbaba!!
Bu da beşiktaşlı..
Hadi Fener’in her zamanki artistlikleri de
Sizin hiç şansınız yok
Menemene devammm

Banega 5.5
Samatta 3 milyon kira bedeli (sene sonu satin alma opsiyonu 7-8 milyon)
Dominguez 12 milyon

20-21 milyon harcamis oluruz
suan da zaten 3.75 eksideyiz sanirim. Yani olur.

domingezi izlemedim ama domingez seri banega da çok kısır olur diye endişe ederim açıkçası

zürriyet gazetesi daha en az 4 adam daha alinacak diyor. takimin yarisi degismis olacak yani. daha bunun marianosu cagnesi falan var. epey birseyler bekliyorum ben daha. yunusu da itelemek lazim artik ondan gelecek parayla bir kac genc aliriz.
bence doğru yapıyoruz,Fernando,Mariano falan doydu,aç adam lazım mesela Nagatomo karakter olarak onlar gibi değil

Diagne'nin satılmadığı senaryo için çalışmalar yapılıyor olabilir mi?

Gidenler:
Mariano
Yunus
Mitroglou

Gelenler:
Josef (Ücretsiz kiralık)
Falcao (Bonservissiz)
Deniz ya da Emre

Bu durumda Diagne gitmeden de zarara geçmeden transfer dönemini kapatabiliyoruz sanırım.

1- Muslera
2- Luyindama
3- Marcao
4- Mariano
5- Nagatomo
6- Linnes
7- Belhanda
8- Feghouli
9- Seri
10- Yabancı orta saha
11- Yabancı forvet
12- Babel

Tribüne çıkacak yabancılar;
13- Donk
14- Ozornwafor

Şu planlama ile Kostas ve Diagne gitmesine rağmen yabancı oyuncu kotamız şişti.

Bu durumda Linnes veya Mariano'dan biri mutlaka gidecektir bence. Onyekuru'ya mutlaka yer açmamız lazım.

Tek yabancı forvet alıp Babel'i kulübeden hamle oyuncusu olarak kullanmalıyız. Gerek kanat gerek forvet pozisyonu için.

Linnes ve Mariano aynı anda kadroda olmaz, eğer ikisi de kalıyorsa. Şener bunun için alındı zaten. Donk joker olarak yazılacak isim olur muhtemelen. Kale hariç her yerde oynadı neredeyse bizde. :D

Fred yazıyor küçük çaplı kalp krizleri geçiyorum,imkansız oğlu imkansız transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt