Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ertuğrul ersoy çöp reisersoy diyecektim de cdm eksik kaliyor. o nun veya mor yerine cdm alinsin
Banega 5.5bu kez de 2 değil 3 oyuncu ihtiyacı doğuyor ama
6 numara 9 numara 10 numara
zürriyet gazetesi daha en az 4 adam daha alinacak diyor. takimin yarisi degismis olacak yani. daha bunun marianosu cagnesi falan var. epey birseyler bekliyorum ben daha. yunusu da itelemek lazim artik ondan gelecek parayla bir kac genc aliriz.vay be 8 transfer yapmışız,şampiyon takım diyerek zamanında takımı revize etmeyen Dursun ve Hamzaya selam olsun
Salatalil yapicazJosef gelmesin yav ne işi var o hıyarın burada.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banega 5.5
Samatta 3 milyon kira bedeli (sene sonu satin alma opsiyonu 7-8 milyon)
Dominguez 12 milyon
20-21 milyon harcamis oluruz
suan da zaten 3.75 eksideyiz sanirim. Yani olur.
Hugo gitmis tüh Kana Biyik'ta kaci kimi alacaklarEkli dosyayı görüntüle 51561
Demba ba demba ba
Denba ba denbaba!!
Bu da beşiktaşlı..
Hadi Fener’in her zamanki artistlikleri de
Sizin hiç şansınız yok
Menemene devammm

bence doğru yapıyoruz,Fernando,Mariano falan doydu,aç adam lazım mesela Nagatomo karakter olarak onlar gibi değilzürriyet gazetesi daha en az 4 adam daha alinacak diyor. takimin yarisi degismis olacak yani. daha bunun marianosu cagnesi falan var. epey birseyler bekliyorum ben daha. yunusu da itelemek lazim artik ondan gelecek parayla bir kac genc aliriz.
Kimle ilgili yaziyor?bu rus isimli arkadaş sponsorlar pazartesi filan diyor yazdığı rakamlar korkunç!
1- Muslera
2- Luyindama
3- Marcao
4- Mariano
5- Nagatomo
6- Linnes
7- Belhanda
8- Feghouli
9- Seri
10- Yabancı orta saha
11- Yabancı forvet
12- Babel
Tribüne çıkacak yabancılar;
13- Donk
14- Ozornwafor
Şu planlama ile Kostas ve Diagne gitmesine rağmen yabancı oyuncu kotamız şişti.
Bu durumda Linnes veya Mariano'dan biri mutlaka gidecektir bence. Onyekuru'ya mutlaka yer açmamız lazım.
Tek yabancı forvet alıp Babel'i kulübeden hamle oyuncusu olarak kullanmalıyız. Gerek kanat gerek forvet pozisyonu için.