- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
zülfo agazülfo kim lan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zülfo agazülfo kim lan?
Josef, melo vs gibi topculardan rakibindeyse nefret edersin kendi takimindaysa asik olursun. Fenerliler de melodan nefret ediyordu ama gelse taparlar. Aynı durum.Bir futbolcuya hayran kalmam icin bizim formamizi giymesine gerek yok alexe hayrandim adam rakiptede olsa acaip topcuydu
Josef kazmasini senelerce izledik bizim formayi giyince nolcak icinden Pogbami cikicak efendi karakterli birimi olucak birakin Josef guzellemelerini tum cumle alem nasil bir ...... oldugunu cok iyi biliyor o noktali yere isteyen istedigini yazsin

aga olduguna gore yaglı gures sporuna gonul vermis birizülfo kim lan?
Agazülfeyodek dediyse doğrudur hayırlıolsun@agazulfoyedek: SON DAKİKA;Diagne Al Nasrr'a transfer oldu. Yolu açık olsun... Bonservis yolu ile transfer için artık engel kalmadı..
Bonservis bedeli 14 Milyon Euro..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedek hesap bence guvenmeBuna güvensem mi güvenmesem mi kararsızım
Yav he he Melo ve Josef isimlerini ayni cumlede kullanman benim icin yetti geri kalan kismini okumadim bileJosef, melo vs gibi topculardan rakibindeyse nefret edersin kendi takimindaysa asik olursun. Fenerliler de melodan nefret ediyordu ama gelse taparlar. Aynı durum.
Ayrica alex bu ülkede oynamış en ....... topcudur. Josefi sevmeyip alexi sevmek de ne bileyim.
yakaladı mı topla beraber ikisinide patlatır.