Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir futbolcuya hayran kalmam icin bizim formamizi giymesine gerek yok alexe hayrandim adam rakiptede olsa acaip topcuydu

Josef kazmasini senelerce izledik bizim formayi giyince nolcak icinden Pogbami cikicak efendi karakterli birimi olucak birakin Josef guzellemelerini tum cumle alem nasil bir ...... oldugunu cok iyi biliyor o noktali yere isteyen istedigini yazsin
Josef, melo vs gibi topculardan rakibindeyse nefret edersin kendi takimindaysa asik olursun. Fenerliler de melodan nefret ediyordu ama gelse taparlar. Aynı durum.

Ayrica alex bu ülkede oynamış en ....... topcudur. Josefi sevmeyip alexi sevmek de ne bileyim.

bRhLmrXYAFqj83eyJVIc-0.jpg

Ben Diagne konusunda çok rahatım, Diagne paraya çok düşkün bir tip ve burada 2.3 Milyon alıyor, Bence biz zorlamasak bile gider daha iyi bir teklif geldiği an şu turnuva bitsin alırız haberi.

Josef, melo vs gibi topculardan rakibindeyse nefret edersin kendi takimindaysa asik olursun. Fenerliler de melodan nefret ediyordu ama gelse taparlar. Aynı durum.

Ayrica alex bu ülkede oynamış en ....... topcudur. Josefi sevmeyip alexi sevmek de ne bileyim.
Yav he he Melo ve Josef isimlerini ayni cumlede kullanman benim icin yetti geri kalan kismini okumadim bile

Trt spikeri Şükrü Belçikada, belki Esiti için gitmiştir diye sıktı kafadan, herif dikkatimizi çekti.
Adamın hücüma katkısı sıfır, fakat defansa katkısı, şöyle diyim hepiniz gidin ileri ben tek kalırım derdik küçükken mahalle maçlarında, aynı o şekil.
Arkaya sekenleri topları, kaçmaya çalışan rakibin açıklarını zıçtığı yere kadar kovalar, :asd: yakaladı mı topla beraber ikisinide patlatır.
İnşallah bizimkiler bi araştırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt