Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.942
- 11.262
- 1.838
transfermarkta gore - 2.3beyler şu an ne kadar eksideyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfermarkta gore - 2.3beyler şu an ne kadar eksideyiz
Su an ağlıyorum.Yav he he Melo ve Josef isimlerini ayni cumlede kullanman benim icin yetti geri kalan kismini okumadim bile

Melo ile josefin alakası yok. İkisinin arasında çok büyük kalite farkı var. Kıyaslaman yersiz olmuş. Oyun stillileride çok farklı. Melo box to box oynar josef dos oynar.Josef, melo vs gibi topculardan rakibindeyse nefret edersin kendi takimindaysa asik olursun. Fenerliler de melodan nefret ediyordu ama gelse taparlar. Aynı durum.
Ayrica alex bu ülkede oynamış en ....... topcudur. Josefi sevmeyip alexi sevmek de ne bileyim.
Ağzından bal damlıyor Sergen.marcao şampiyonlar liginden sonra sezon içerisinde satısı gerçekleşir ama sezon sonuna kadar bizimle olur.daha fazla kafa yormayın.seriyi de alırız
Gecmis olsun falcao iptal
Gecmis olsun falcao iptal
Karakterlerinden bahsediyor.Melo ile josefin alakası yok. İkisinin arasında çok büyük kalite farkı var. Kıyaslaman yersiz olmuş. Oyun stillileride çok farklı. Melo box to box oynar josef dos oynar.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Melo ile josefin alakası yok. İkisinin arasında çok büyük kalite farkı var. Kıyaslaman yersiz olmuş. Oyun stillileride çok farklı. Melo box to box oynar josef dos oynar.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi