Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayni gün icinde Esiti, Falcao, Mor, Samatta transferleri aciklansa rakipler biter.

Kadro üstünlügünü dengeleyebilecek finansal gücleri ve sportif basarilari yok.

Öte yandan lige 2 yildir ambargo koydugumuz ve bu yilin da en güclü favorisi oldugumuz icin böyle bir hamle yaptigimizda rakiplerin taraftarlari FikFik ve Vizyon Reyizi topa tutar, dogru dürüst maca gitmezler ve ic saha avantajlarinin zayiflamasi da bonus olur.

Yuzarsif mi gelecek?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Sikeciler çamur atmak ve dalga geçmek için sözde bir resim paylasmislar. Valla bu resimde komik veya rezil oldugumuz ne, 15 dakikadir bakiyorum ve hala anlamadim. Ne degisik adamlar bunlar

D_ySRLWWwAAfu9F.jpeg.webp

yalnız denayer ve onyekuru’dan sonra seri de tutarsa burda mükemmel bir kira merkezi piyasamız olacak. kimi kiraladılarsa performansı ve piyasası baya yükselmiş oluyor çünkü.

İstiklal Marşı'nı okuyacak adam olmaması beni rahatsız etti hocam.
İstiklal marşımızı, 2000 yılında o kupa ile tüm dünyaya dinlettik, bidaha dinletecez. O kupanın alt tarafında kazılı bir şekilde armamız duruyor. TÜRK takımı kupayı aldı diyorlar dünyada, bu diğer bitarafını yırtan medyadaki şuursuzların memlekete zerre faydası olmuş mu?
Kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmek olan takıma laf atarken o olmayan beyinleriyle bin kere düşünsünler.
Takılma renkdaşım sen öyle şeylere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt