Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.438
- 18.642
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de shasirdim şimdiIlgaz Cinar 47 yasindaymis... shok oldum.
Duyumcu filan değil büyük ihtimalle ya direk yönetimden birisi ya da yönetimin bilinçli olarak kesinleşen transferleri kendi taraftarını havaya sokmak için son anda medyaya "bilinçli" sızdırmasını sağlıyorGurrpegi ver kırmızıyı dedi seri görüşme kapı geldi bugün yine dedi seri bitim ve Okan koçuk kapı geldi bu elemanın duyumlar çok çok sağlam
Bonus kdv falan yokmuş sadece 10 milyon euro var geçen gün bende bu hataya düşmüştüm forumda aydınlatıldım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstiklal marşımızı, 2000 yılında o kupa ile tüm dünyaya dinlettik, bidaha dinletecez. O kupanın alt tarafında kazılı bir şekilde armamız duruyor. TÜRK takımı kupayı aldı diyorlar dünyada, bu diğer bitarafını yırtan medyadaki şuursuzların memlekete zerre faydası olmuş mu?
Kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmek olan takıma laf atarken o olmayan beyinleriyle bin kere düşünsünler.
Takılma renkdaşım sen öyle şeylere
Transferine sevinmeyenlere göre 28,bizim gibi mutlu olanlara göre 26.Serinin yasi kaçtir la?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yokkk kardeşimm benim lafım sana değil, o şuursuzlara benim lafımİroni yapıyorum Serdar kardeşim. Hiiç takılmam. Düşüncelerine de katılıyorum.![]()
28Serinin yasi kaçtir la?
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
50 sayfa okuyoruz çoğu boş ..
Bi tiyo gelir mi diye giriyoruz ama twitter buradan daha hızlı hale geldi ..
Takılma hacım. Tiyo olunca 10 sayfa 10 sayfa gidiyor anlarsın. Adam insta'yı hiç aktif olarak kullanmıyor belli ki ismi bizimle anılmadan önce en fazla 100-200 yorum filan alıyormuş gönderileri ismi bizimle anılmaya başlayınca paylaştığı en son fotoğraf 23 bin yorum almış

Kulüp çalışanı da olabilir stadyum da her hangi bi departman da çalışırken her şeyden haberin oluyorDuyumcu filan değil büyük ihtimalle ya direk yönetimden birisi ya da yönetimin bilinçli olarak kesinleşen transferleri kendi taraftarını havaya sokmak için son anda medyaya "bilinçli" sızdırmasını sağlıyor
Yoksa bu kadar eksiksiz duyumculuk yapması imkansız