Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gurrpegi'ye göre Falcao işi tamam, lakin başka biri için bekletiyoruz. Acaba o isim kim ?

7fef27d8dd5dbec0d3813a40b5ef1c16.jpg

fatih hoca ne derse fatih hoca ne derse o gibi bi algı var.ya hocayı ben de seviyorum ama josef ve baska futbolcular hakkında istemediğimi söylerim açıkça.o fatih hoca tayfasından josefi begenmeyen ,josefe küfreden ama josefi acıkca istemediğini söyleyemeyenler var.siz fatih terimin oglu kızı mısınız asalaklar.herseye ok diyosunuz.anne babanızın sözünü bu kadar dinliyo musunuz
Kesinlikle. Arda'ya ve Topal'a da diyenler var "Fatih Terim istiyorsa sorun yok" diye. Ben kesinlikle istemiyorum. Belhanda'yı da Fatih Terim tutmasına rağmen sevmiyorum ve istemiyorum. Fatih Terim futbol dünyasındaki en sevdiğim adamdır ama yanlışlarını söylemek gerek ki o da düzeltsin.

Monaco, Galatasaray ile Falcao için görüşüyor. Falcao'nun ayrılması durumunda Monaco, Milan'dan Andre Silva'yı transfer edecek. (NicoSchira)

Andre Silva da Mendes'in oyuncusu,Falcao'yu bırakın size onu getireyim dedi herhalde

Gomise zam yapilabilirdi

Gomis kalsaydi biz gruptan cikardik

Ligdede daha rahat samp olurduk

Bu kadarda gaddar olmayin

Gomis iyi golcu iyi karakterdi

Ayriyeten insanlar cabuk unutuyor ama gomis 1 senede yuzbinlerce cocugu Galatasarayli yapti

En buyuk hata yonetimindi

Futbolcu satamadilar panikle gomisi yolladilar

32 yaşında iken, 2 yıllığına kariyerinin açık ara en yüksek kontratını almış futbolcu, sırf beklentileri karşıladı diye, sözleşmesinin bitmesine 1 yıl varken maaş zammı yahut sözleşme uzatma talebinde bulunuyorsa, orada duracaksın...''Yol olur'' hikayesini biliyorsundur, bilmiyorsan anlatayım muhterem...

CL 1 galibiyet yaklaşık 3m euro getiriyor falcaoya maliyet olarak bakan arkadaşlar bizi böyle oyuncular batırmaz merak etmeyin bizi bitiren tarıklara erenlere verilen maaşlar. Falcao gelse keşkede dünyanın en iyi 10 forvetinden birisini izlesek.

Ayrica eklemek isterim Sampiyonlar Liginde gelecek 3 Galibiyet bir koca Süper Lig sezonunun yayin gelirlerine esit

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt