- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.071
- 4.338
Yav Falcao geleceksen gel be kardeşim
Valla birilerini beklemekten bir hal olduk yav
Valla birilerini beklemekten bir hal olduk yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar TRT SPOR laptopa bakmak istiyorum ama surekli bu hata geliyor
Korunan içeriğe erişimde bir sorun var.(Hata Kodu: 232403)
ve
Bu video dosyası oynatılamıyor.(Hata Kodu: 232404)
yardim edebilirmisiniz

Onyekuru cepte diyor gazeteciler.Boşverelim ya elif kim ne yaparlarsa yapsınlar Onyekuru bize lazım.
Transfermarkt'a baktim "menajeri yok" yaziyor.Seri'nin manajerinde kimler var hemen bulmalıyız
Ben anlamıyorum zaten o işi de... Mekedonya milli takımında gol atmış da ıvır da zıvır... Onyekuru'nun lig ve CL performansı bile en az 4 katı değer katar elife göre. En başından beri söylüyorum Elif için bir sponsorluk çıkabilir ali koç şirketlerinden birinden.Elif, Onyeden pahalı hahaberlere bakılırsa
yersen
fatih hoca garry'i istemedigine göre baska bir oyuncu bakiliyor olabilir veya yabanci kanattan vazgecmis olabilirizOnyekuru'yu da kiralamak gerek bir an önce.Ama ses çıkmadığına göre vazgeçtiler sanırım.

ben de daha kitaba odaklanamadım.zaten biraz hastayım da,uzandım o yüzdenNöbet yüzünden rusça çalışamıyorum arkadaş.Sırf bu yüzden Falcao gelmeli.
mehmet ozcan daha mantıklı. Ön liberohoca yerli ortasaha istiyodu ya denizliden recep niyazı alalım.merkez ortasaha oynayabiliyo
Geçmiş olsun renktaş.ben de daha kitaba odaklanamadım.zaten biraz hastayım da,uzandım o yüzden
Basakin arka arkaya 6 mac kazanamamasi sans arkadasim
1 mac kazansalar sampiyonlardi
Galatasaray taraftari objektiftir, pragmatiktir
Ne yani hemen unutacakmiyiz gecen sezon yapilan yanlislari
Bunlari dile getireceksin ki kimse ayni hatalari yapmasin
Bi golcu transferiyle tum sezonu heba ediyorduk
Hocanin stoper tandemini degistirmeside buyuk etken oldu
Ama gecen yaz bunu yapabilirdik yine
Bak bu sene akillanmislar dogru isler yapiyorlar
Ortasaha cokmustu komple degistiriyorlar
Boyle tak tak tak buyuk takim gibi Galatasaray gibi atacaksin kanserli bolgeleri
Milan'a bir koyduk, adamlar bir daha iflah olmadi :red:Monaco, Milan, Galatasaray
Falcao- Silva
işte seviye budur![]()