Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salladığını düşünmüyorum. Transfer bu, gerçekleşmeyebiliyor. E.Mor'u başkan açıkladı, KAP'ı bekleyin dedi. Hani nerede? Başkan da mı sallıyor?

Transfer işi sakat iştir. Dedikleri çıkmıyor diye sallıyor derseniz güvenilir adam kalmaz piyasada.

Meseala kimse Tetteh'in T'sini dillendirmezken bu adam GS Tetteh ile ilgileniyor hatta kulubu 8 istiyor, GS 4 öneriyor falan demişti. Ama adamın adını karıştırıp Lyon'un sağ beki Tete olarak vermişti haberi. Herkes ne alaka derken günler sonra ilgilenilen adamın Tetteh olduğu ortaya çıktı
Şu ss yeterlidir hocam bence :)

Ekli dosyalar

• lüe.webp
    lüe.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 262
Birde şu var Taha, bizim oyunu merkezden oynadığımızı düşünmüyorum forumda ki düşüncenin aksine.Geçiş oyununda kanatlar üzerinden etili olmaya çalışıyoruz.Bu yüzden alacağımız adamın hava hakimiyeti de çok önemli bence.

oyunu mariano - feghouli sistemine kurmamız dolaylı bir durum o. ama bu beklerle hava hakimiyeti durumu zor. o yüzden her şartta ayakları iyi , yerden hızlı ve güçlü adam lazım. gomis'in de hava hakimiyeti normalden daha azdı ama yerden bitirirdi işleri çünkü bitiriciydi.

Samatta'yi 4 5 mac 90dk izlemek lazım. Analiz için. Yoksa burdan bir arkadaş Diagne için video yapsin New Drogba diye yedirir. Tamam videolarda ucak gibi gidiyor top sürüyor kafaya çıkıyor ama topsuz oyunda nasil adaba. Veya top rakipteyken nasıl? Pas tercihleri nasıl vs vs. Bide bizim büyük takim olduğumuzu unutmamak lazım. Baskıyi kaldirabilir mi Diagne gibi ağlar mi yoksa bunlar önemli seyler. Kendine güveni olan forvet 3 mac gol atamasa sonradan tikamaya başlar. Ama mentali kotuyse Emenikeye donusuverir

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

diagne beşiktaş maçının kahramanı yalnız baskıyı kaldırmak dediğin , başak maçında da iptal edilen gollerden birinde baya atağı yoktan var etti.

ben deyince linç yedim 1 sezonluk adama manyak gibi 12 milyon para verilmez yahu akıl var mantık var... Premier lig kulüpler gibi penisimiz testisimize denk olsa deneyelim diyeceğim tek atımlık kurşunumuz var onu da dikkatli kullanalım..Bu tarz adamlara bizim gibi takımlar en fazla 6-7 milyon verebilir Leicester veriyorsa 12 hayırlı uğurlu olsun herifler Maguirela Chillweli satsa 150 milyon euro kazanır biz o paraya 5 sene takım yaparız..
Valla hocam Afrikali oyuncularda en çok mentale bakarim ben. Çok çabuk piyasadan düşüyorlar. Seri gibi mentali yüksek olanlarda işte 30m ediyor. Tek sezonluktan ziyade bazi adamlar 24 25 ten sonra açılıyor misal Falcao da böyle. Bu işin biz taraftar kismiyiz profesyonel olanlar kulüpte çalışıyor bir zahmet irdelemislerdir diye düşünüyorum.

Mitroglou ve Diagne kalirlarsa toplamda 4.95 milyon euro garanti para alacaklar.

Falcao icin biz 3.5 milyon euro ödeyeceksek Samatta'nin 1.450.000 € garanti ücret almasi gerekiyor ki ayni tarifeye gelsin.

Sporcope

@sporcope

·
10d

Galatasaray ile Ömer Bayram'ın transferi için prensip anlaşmasına varan Denizlispor, Ömer'i sözleşme süresi ve ekonomik olarak ikna etmesi durumunda resmi imzaları atacak. (

@sporx
)

14 m - 2.3 m = 11.7 m euro

Falcao beleş
Onyekuru 1 m kiralık
Gerisini gömelim ortasahaya

Valla hocam Afrikali oyuncularda en çok mentale bakarim ben. Çok çabuk piyasadan düşüyorlar. Seri gibi mentali yüksek olanlarda işte 30m ediyor. Tek sezonluktan ziyade bazi adamlar 24 25 ten sonra açılıyor misal Falcao da böyle. Bu işin biz taraftar kismiyiz profesyonel olanlar kulüpte çalışıyor bir zahmet irdelemislerdir diye düşünüyorum.

Canlı izlemedim kariyerine bakınca belçikadaki ilk 2 senesi gayet sıradan son yıl coşmuş dediğim gibi tek sezonluk bir oyuncu hala... Ama ben oyuncunun kalitesinden ziyade maliyeti ve yaşına takıldım..Böyle adamlar bize lüks kaçar.. Cagnede yaptığımız hatayı yinelemekten korkuyorum yana yakıla aldığımız fiyata satmaya çalışıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt