- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
evt pardon 26mis26 yaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt pardon 26mis26 yaş
Samata candır.
Şampiyonlar ligini bilmem ama Türkiye'de onu savunmasını bilecek savunma oyuncuları yok.
Yalnız sırtı dönük top tutan bir santrfor değil yani.
Top tekniği çok iyi. Fişek gibi hızlanıyor. Devamlı gezinen oyuncu. Topsuz oyunda çok iyi.
Ileride Press uygulamasında müthiş faydalı.
Şut tekniği iyi ama üst düzey değil.
Takım oyununda iyi.
Bitirici yeteneği üst düzeyde değil ama hem kendisine ve bence daha da önemlisi takım arkadaşlarına sürekli posisyon yaratmasını becere bilen bir oyuncu.
Falcao ile kıyaslanması yanlış olur bence. Çok farklı iki santrfor tipi. Samata da eskiden kanat oyuncusu olduğu az çok beli oluyor halen.
Yusuf Erdoğan: "Galatasaray'a transferim forma giydiğim için gercekleşmediyse çok komik"
[DHA]
#SONDAKİKA | Diagne 14M Euro karşılığında satıldı.
(Sporun Dibi)
Adamin dibinin transferini sporun dibi açikliyor vay beee![]()
Valla hatirlamoyorum da faydali olurmu, gelirmi babinda birseyler sormustu galiba Falcao konusundaNe sordu reis
gelir o da 1 hafta içinde relaxtamamda dostum zorunlu opisyon vardi i know ama bunun icin kap gerekmiyecek mi?
diagne 14'e gittiyse 11.7 milyon euro para kaliyor transfer yapmak icin.
Ertugrul bedava, Emre Mor 1M kiralik + opsiyon, Onyekuru 1.5M kiralik, Samatta 3M + satin alma zorunlulugu, Mehmet Özcan 1M geriye 6.5M kalir.
orta saha, forvet, sol bek ve ofansif orta saha transferi kaliyor.
ahmet calik 500 bin euro eder, ozornwafor bedelsiz kiraya verilir, nagatomo 1.5m eder, ömer bayram 500 bin euro eder, mariano 1.5m eder, yunus icin 3.5m koparabiliriz, belhanda'nin ölüsü 10m getirir ve mitroglou'na kulüp bulunup adama para ödemeden gönderilirse kalan 4 oyuncuyu da alabiliriz.
toplam 24m euro'ya forvet, ofansif orta saha, sol bek ve orta saha alinabilir bence. belhandanin piyasasi iyice düsmeden satmak lazim artik. daha golcü bir oyuncu gerekiyor bize. nagatomo ve marianonun bedava gitmemesi lazim. gerisini söylemeye gerek yok.
Inshgelir o da 1 hafta içinde relax
herhalde Luyindama ile de video cekmek istiyoruz aciklamadan yoksa niye aciklamayalim
Hoşgeldin renktaş. Donk yorumun talihsiz bir yorum olmuş. Umarim forum hayatin böyle talihsiz yorumlarla devam etmezArkadaşlar merhaba, foruma yeni üye oldum hayırlısıyla ilk mesajımı yazıyorum. Ben şuanda takımımıza alınabilecek tek oyuncunun emre mor olduğunu düşünüyorum.(Kendini bulursa önünde 12 13 sene var takımada faydalı olur parada kazandırır). Dmc pozisyonunda 1. oyuncu Donk olmalı, Ryan Babelle arkadaşlıkları ikisinide iyi yönde etkileyecektir. (İlginç bir arkadaşlıkları var ikisininde yaşları gereği son senelerini çok iyi değerlendireceklerdir) Diagne konusuna gelirsek zarar etmeden satılabilirse satılsın yerine gencecik bir oyuncu transfer edilsin isterim, neden derseniz diagne değil ali lukunku olsa babel, seri, belhanda, feghouli ve donk ortasahasıyla 20 golden fazla atar. Bu yüzden 20li yaşlarında fizikli mümkünse türk bir forveti( Enes Ünal gibi) diagne yerine monte edersek seneye paraya çevirebiliriz, ffpye takılma ihtimalimiz olmaz. Son olarak Falcaoyu hiç istemiyorum.
Boşver renktaş. Trezege bizim formanın altında ezilirdi mental olarak iyi ki olmadı.olaya böyle bakmak yanlış bence. Trezeguet geçen sene 23 yaşındaydı. Garry'i satıp alsak hem kar elde ederdik, hem daha genç ve kaliteli bir ismi alırdık.
Onyekuru kiralık geldi, Babel ise 33 yaşında. Satma şansın yok. Trezeguet 2 sene performans gösterse 20'ye satardın. Paşa 11'e satmış.
everton istiyordu, yedirmezler herhaldeFalcao free ve yaninda bir scout hamlesi iyi olmaz mi murhan reis, kalan parayi cypriene gomsek olmazmi.
Falcao
Emre Mor
Ertugrul
(Scout forvet)
Cyprien/Banega
Valla hatirlamoyorum da faydali olurmu, gelirmi babinda birseyler sormustu galiba Falcao konusunda