- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Buna kimse hayır demez ama imkanı yok.Falcao 3.5 maaş ve 0 bonservise gelirse şartlar uygun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna kimse hayır demez ama imkanı yok.Falcao 3.5 maaş ve 0 bonservise gelirse şartlar uygun.
Bende beğeniyorum ama bir şeye dikkate aldın mı bilmiyorum.Hoşbuldum renkdaş. İnanırmısın geçen yıl son haftalarda fernando yerine donk girsin diye dua ettiğim çok oldu, tarzını çok beğeniyorum gerçekten, net oyuncu.
Falcao'ya yaş yüzünden itiraz edenler Drogba'ların Sneijderlerin Galatasaray'a ne kattığına baksın...Adamlar çıktı gitti hala Galatasaray'a bağlılar ve kulübe adam alırken taraftarı olarak yardımcı oluyorlar ki bu Galatasaray'ı araştıran futbolcuların dikkatini çekmiyor mu sanıyorsunuz..Birincisi Falcao'nun fizik gücü yerinde ve sakat olmasın 2-3 sene ligin içinden geçer + kimse Diagne'nin Belhanda'nın formasını almaz Falcao kendi parasını kendi çıkarır.. Falcao'nun gelmesi diğer transferler için bile itici güç olur ve bunun gibi bir sürü madde yazarız..
Uzun lafın kısası Falcao yaşlı gelmesin diyenler bir geri dursun gözünü seveyim..
Sneijder 28 yaşındaydı ama fiziği 33 gibiydi.Sneijder 28 yaşında geldi yanlış bir örnek olmuş...
FM 2016'DA Nice takımını seçersen mümkün.Hayal orta saha
Seri - Cyprien - Belhanda
Cyprienin 2 sene kontrati kalmis Nice'de, kac para isterler acaba.
jameste gelirmikiDonk'tan sonrasını okumadım.Arkadaşlar merhaba, foruma yeni üye oldum hayırlısıyla ilk mesajımı yazıyorum. Ben şuanda takımımıza alınabilecek tek oyuncunun emre mor olduğunu düşünüyorum.(Kendini bulursa önünde 12 13 sene var takımada faydalı olur parada kazandırır). Dmc pozisyonunda 1. oyuncu Donk olmalı, Ryan Babelle arkadaşlıkları ikisinide iyi yönde etkileyecektir. (İlginç bir arkadaşlıkları var ikisininde yaşları gereği son senelerini çok iyi değerlendireceklerdir) Diagne konusuna gelirsek zarar etmeden satılabilirse satılsın yerine gencecik bir oyuncu transfer edilsin isterim, neden derseniz diagne değil ali lukunku olsa babel, seri, belhanda, feghouli ve donk ortasahasıyla 20 golden fazla atar. Bu yüzden 20li yaşlarında fizikli mümkünse türk bir forveti( Enes Ünal gibi) diagne yerine monte edersek seneye paraya çevirebiliriz, ffpye takılma ihtimalimiz olmaz. Son olarak Falcaoyu hiç istemiyorum.
Yine de rahat bırakmıyorlar teklif geliyor gitmek istiyor birinden biriFM 2016'DA Nice takımını seçersen mümkün.
Sneijder 28 yaşındaydı ama fiziği 33 gibiydi.
layklayalım arkadaşlar boş geçmeyelimUEFA kupasını aldığımız sezon kamp yaptığımız yere bu yılda gidiyormuşuz. Hoca çıldırdı UEFA'yı 2.kez istiyor
Doğrudur ama Sneijderi çıkartırsın diğer ligimize gelmiş Top Class oyuncuları yazarsın oraya ki özellikle bizimki takımlara ekstra güç veriyor bu tarz transferler..Sneijder 28 yaşında geldi yanlış bir örnek olmuş...33 yaşındaki hali de ortada zaten
CL hayalimiz bu sezon gerçeğe dönüşebilir bu kadroylaTottnımdan Wanyama'yı kiralayalım.
Muslera
MarLin - Luyindama - Marcao - Nagatomo
Wanyama
Feghouli - Seri - Belhanda - Babel
Falcao
Fransa da değil monaco da olduğu için net 7.5 8 civarı alıyor kardeş.Falcao'ya yaş yüzünden itiraz edenler Drogba'ların Sneijderlerin Galatasaray'a ne kattığına baksın...Adamlar çıktı gitti hala Galatasaray'a bağlılar ve kulübe adam alırken taraftarı olarak yardımcı oluyorlar ki bu Galatasaray'ı araştıran futbolcuların dikkatini çekmiyor mu sanıyorsunuz..Birincisi Falcao'nun fizik gücü yerinde ve sakat olmasın 2-3 sene ligin içinden geçer + kimse Diagne'nin Belhanda'nın formasını almaz Falcao kendi parasını kendi çıkarır.. Falcao'nun gelmesi diğer transferler için bile itici güç olur ve bunun gibi bir sürü madde yazarız..
Uzun lafın kısası Falcao yaşlı gelmesin diyenler bir geri dursun gözünü seveyim..
Artı para konusuna değinirsek Fransa'da 7.5 alıyor ama en az %45'i vergiye gidiyor yani verirsin 3 milyon euro imza parası + 3.5 milyon euro'da maaş.. Monaco'yuda halledebilirsen tamamdır..