Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao 3 senelik maliyet 18 m euro Samatta 3 senelik maliyet 10 bonservis 2de maaştan 16 civari olur ve geri para kazanma şansımız olur. Samatta nasıl oyuncu bilmiyorum ama ekonomik duruma bağlı olarak o tarz bi hamle yapmak daha mantıklı

Babel hayvan gibi maşallah uyluk bölgesinde. Maçlarda pek belli olmuyordu açıkçası...
IMG_20190719_135014.webp

Bu arada Falcaoya kim sponsor olacak yav daha formaya sponsor bulamadık oyuncuya niye olsunlar

Falcao 3 senelik maliyet 18 m euro Samatta 3 senelik maliyet 10 bonservis 2de maaştan 16 civari olur ve geri para kazanma şansımız olur. Samatta nasıl oyuncu bilmiyorum ama ekonomik duruma bağlı olarak o tarz bi hamle yapmak daha mantıklı

Hala şu ayrımı yapmıyorsunuz... FFP bonservis ve kiralama ücretleri nedeniyle ensemizde verdiğin yıllık ücretlere bakmıyorlar... Total maliyet hesaplamanın hiçbir esprisi yok .

diagneyi satmadan belki bir orta saha bagladilar ama fiyat artmasin diye bekliyor olabilirler.

diagneyi satinca elimizde nakit para olacagini biliyorlar

Falcao hayalperest degil, artik 33 yasinda oldugunu ve 8-10m kazanamayacagini o da biliyor eger Avrupa'da hedefi ve hayali olan bir kulübe imza atmak istiyorsa.

Parayi düsünüyorsa zaten Cin ve Arabistana gider, lakin ben Falcao'nun Avrupa'yi yani bizi tercih edecegini ve gereken fedakârligi yapacagini düsünüyorum.

Taraftar iligisi bile cezbetmistir onu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt