Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi duyumum değil ama bir yerde okumuştum sponsor var ama dünya yıldızı şartı koştu diye acaba öyle bir durum mu

bunu mu diyosun.

bunu mu diyosun.
daha öncede okumuştum böyle bir şey rakam ile ilgili bir şey yazmıyordu bunu da bugün gördüm

dominguez daha gelmedi mi

Hala şu ayrımı yapmıyorsunuz... FFP bonservis ve kiralama ücretleri nedeniyle ensemizde verdiğin yıllık ücretlere bakmıyorlar... Total maliyet hesaplamanın hiçbir esprisi yok .
FFP açısından bahsetmiyorum ki sürdürülebilir bir ekonomik yapı oluşturmak için bu tarz daha doğru. Ha Falcao gelsin Diagneden gelen parayı orta sahada sağlam bi gence gömsünler dersen okey derim teknik ekip bizden daha çok planlama yapıyor sonuçta

bunu mu diyosun.
seri + falcao iste

Bu arada Falcao için Cengiz, Terimden daha ısrarcı olur adamın bi dünya yıldızı hayali var

Hala şu ayrımı yapmıyorsunuz... FFP bonservis ve kiralama ücretleri nedeniyle ensemizde verdiğin yıllık ücretlere bakmıyorlar... Total maliyet hesaplamanın hiçbir esprisi yok .

Akif hocam yıllık ücretler de dengeli olmak zorunda bütçe açığı konusunda da anlaştık malum. Bu yıl -10'da kapatmak zorundayız yanlış hatırlamıyorsam. O anlamda bakarsak aslında yıllık ücretler de önemli. Gerçi maaş bütçesi açtık baya ama hesabı da iyi yapmak lazım. :unsure:

Levent Ümit Erol traş ya.

Bir şey bildiği yok. Kenny Tete Galatasaray’da haberini yazmıştı geçen dönem, tam bir aptaldır kendisi.

Keşke bu sefer tuttursa, hiç sanmıyorum ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt