Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu kare beni çok mutlu etti :hat::tbr:

1563538603840.webp

kampa hayat kadini cagirip alem yapmasini bekliyoruz. sonra kendini dövdürtecek ve kovularak bize gelecek iste. uygulamada SIKINTI var suan.
Aslında tam fblik topçu. Bunu alacağımıza hatayspordan selim ılgaz ı alırdım. Emre mor ile Ersun yanal antreman saatlerini 6222 ye göre ayarlarlar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekonomik yapıyı sürdürmek tabi ki önemli uzun vadede ama Ffp anlaşması bitene kadar bonservissiz ve kiralık isimlerle idare etmemiz şart..
İşte FFP olarak bakmak yanlış bundan sonra kendimiz böyle bir yol izlemek zorundayız zaten yoksa cidden batacak kulüpler. FFP bitti para harcayabiliriz anlayışı bataklığa sürükler

Seriden sonra sanki ortalik bi yavasladi Rodoplar filan daha hareketli olacak dedi ama bi hareket goremedik ortasahaya kesici bi adam alsak Bide Emreyi Alsak forvet almasakta olur ufak tefek satislarla eksiyi de toparlariz .

beinsport mevzusu patlarsa ya da bundan sonra ki ihale de rakam reele inerse ,çatırtılı, patırtılı, yıldızlı son bir kaç transfer sezonumuz olabilir.

keyfini çıkaralım

Emre Mor'la Onyekuru arada kaynadı iyi mi.. Hızlı oyuncumuz olmayacak mı bizim?
Hizli oyunculari alistik Feg ve Babel baya tuaf gelecek bize Cok iyi kontra yapiyorduk ozelikle kendi sahamizds 1 gol attigimizda farka gidiyorduk Hizli kanat cok onemli bizde Hizli kanatlar hep is yapti Feg is bitiricide ben Babelden supeliyim

Isim açıdan evet

Performans açıdan da öyle mi

Van persie Fbye gelmeden önce bir kaç sene önce EPLin en iyi santraforuydu mesela

Sonu malum
Düsüste olan Monaco'da bile (nerdeyse ligdne düsüyordu) cift haneli gol sayisina ulasmis ki golleri de klas. Bizim gibi hücum futbolu oynamayi seven takimda bence rekor kirma olasiligi var. Klas gollere de hazirlikli olalim (rövosata vari).

Dedigim gibi, ilk secenegim olmaz, ama gelirse damgasini vuracagina cok eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt