Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözde fenerliler gününde bile açıklanması danışıklı dövüşü gösteriyor.(Yanlış konu uefa fb cezası)

Forma numaraları belli olmuş;

2- Şener
3- Emre Taşdemir
7- Adem Büyük
11- Kostas
16- Gökhan Güney
17- Yunus Akgün
21- Jimmy
22- Mariano
23- Babel
26- Mustafa Kapı
30- Atalay
41- Erencan
61- Metehan Mertöz
66- Ozornwafor
80- Ali Yavuz Kol

Bu durumda Mariano gidici gibi + Onyekuru'nun numarasını Jimmy almış.

Galiba Onyekuru gelmeyecek. Üzüldüm baya şu an.

Akıl var mantık var yahu Celta yöneticisi niye yapsın böyle 1 açıklama?

Menajerlik şirketindeki herif yaptı onu.

daha doğrusu, Celta Vigo adına görüşmeye yetkili olan Menajerlik şirketi WBD Capital CEO’su Eric Alonso yapmış açıklamayı.

Celta Vigo adına Emre Mor pazarlıklarını sürdüren Eric Alonso, “Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar’a defalarca mesaj attım. Hiçbirine yanıt vermedi. Galatasaray resmi bir adım atarsa, Emre Mor uygun şartlara bitebilir” dedi.

AS gazetesine konuşan Alonso, “Durum yüzde yüz çözülmedi. Ancak Galatasaray benimle temasa geçerse Emre’nin transferini kapatabiliriz. (fanatik)

Emre Mor bu akşam kap var deniyor bilgi var mı bugün yeni takip etmeye başladım transfer gündemini

Belçikave Hollanda futbolu benzeşiyor, adamların stoperleri bile ofansif bence kapanan takım bulman zor.

Büyük maç performansları iyi değil Samatta'nın, eksiklerini görmek istiyorsan o maçların özetlerine bak.

Dünyadaki tüm maçların geniş özetlerini veren siteler vardı o lig için de @Arda Sadi veya @Alper Altun yardımcı olabilir.

Valla o siteyi bende isterim.

Benimle de paylaşırsanız sevinirim @Alper Altun @Arda Sadi

Teşekkürler :hat:

Bence tam tersine ozornwafora 66 verilmesi ardanın geleceğinin mesajı, daha ozornwafor gelmeden kiralayacağımız konuşuldu zaten , ozorn gitcek 66 boşalacak. Arda eğer gazeteci meselesinden sonra Türk milletinden ve gazeteciden özür dileyip hatasını kabul edip çekilseydi bugün istenmeyen adam olmazdı. Eğer gelirse fatih hocamın değeride gözümde bi tık azalır

eveeeeeeeeet

Bir DOS!
2 CM
Bir patlayaci Kanat
2 Forvet
lazim daha

Leipzig’e bile yenildik. Banega, Falcao, Samatta, Emre, Onyekuru, Wanyama nerde? Yönetim istifa.

Ekran Alıntısı.PNG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt