Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.990
- 10.809
- 2.838
bitmiş bu iş
babası aramıştır hemen imza atılınca "oğlum falçao bitti, inşanna zamiamıza hayırlı olazak"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
“Kuş falan değilim merak etmeyin” deyince ikna oldum ben. Yoksa kuş olduğunu düşünecektim nerdeyse.Marcao yu birtek Ben beğenmiyorum demekki , kuş falan değilim merak etmeyin, sadece beğenmiyorum, aynı tepkileri millet Olcan adın geldiğinde bayram ediyorken ben kazma dediğimde almıştım zaten , bunuda unutmayın yazın bikenara Marcao 25 falan etmez normal bir stoper
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Memnun musun renktaş donma felan oluyormu yıl içinde
“Kuş falan değilim merak etmeyin” deyince ikna oldum ben. Yoksa kuş olduğunu düşünecektim nerdeyse.
Ali Lukunku’dan sonra gördüğümüz en büyük kazık bu.Yalnız Kostas için kampın yıldızı diyen spor gazetecisi acilen istifa etmeli.
Adam aynı bildiğimiz gibi geçen sene de yürüyerek oynuyordu bu maçta da bol bol yürüdü.
Geçen sene ne zaman ihtiyaç duysak sakattı. Bu parayı bırakıp gideceğini sanmam ama bir şeklide yollamalıyız.
Ben de cok begenmiyorum 1 sene boyunca cok kritik hatalari oldu. Ha pişer mi tabiki pişer daha genç insallah da ileride daha iyi olacaktir.“Kuş falan değilim merak etmeyin” deyince ikna oldum ben. Yoksa kuş olduğunu düşünecektim nerdeyse.
bizim futbolcumuzBu Billali kim ? Çocukta yetenek fışkırıyor.

bizim futbolcumuz