Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiko olsa diagneyi 25 e satardi fatih terim ne demisti futbolcu satma isinide iyi yapmaliyiz demisti bi göndermede bulundu yönetime, apo nun o videosundan sonra diagneyi 13 den fazla paraya satma sansin kalmadi adamlar aptalmi pazarliga 15 den basladigimizi herkes gördü

Ya bu menemen belediyespor’un yanlis oyuncu transfer etme hikayesi dogru mu

Adamlar italya serie b’den jallow adinda bir oyuncu alacakken portekiz 3. Liginden jellow’u almislar

Durumu sonradan farketmisler saglik kontrolunden gecmedi numarasiyla göndermisler oyuncuyu hahahahha
Linkini paylasmistim. Hollanda da bile haber oldu

ekin kaç yasındası kolpacı diyeceğine mesajları iyi oku twetlerde tarih ve saatler yazıyor basından önce açıkladığımı ispatlıyorum okumadan bos bos konusuyorsun

Okanla ilgili muhabbeti hatırlamıyorum ama seriyi gurrpegi önceden söyledi zaten hatta o gün 11 gibi ver kırmızıyı yazdı akşamına seri Kap geldi..

Açık ve net yazdım illa transfer olacak yine.. Yazarsın bana transfer gerçekleşince teyit ederiz duyumculuğunu..
sana ispat yapma derdim yok twetlerimi takip et saatleri özellikle zaten anlarsın bak ben attim mesela alper altuna 10 temmuzda okan kocuk söyledim dün açıklandı okan kocuk 9 gün önce bildim alper moda sor

Özgür burada Seri'yi yazdı bu arkadaş max 2-3 dakika geçmiştir Seri duyumu verdi

Oradan buradan topladığı bilgileri kendi duymuş gibi aktarıyor bilgi kaynağı var mı sorsak o da yok

Gerçi bu bilgileri bilmek için de duyumcu olmaya gerek yok az buçuk takip etsen zaten herkes bir şeyler söylüyor.Mesela Özgür burada Seri duyumu vermeden önce gssözlükte Seri duyumu paylaşıldı

Biri bir şey atıyor ortaya sonra hepsi ben duyumcuyum diye ortalıkta geziyor.İçlerinde en iyisi Gurpegi gibi duruyor

Özgür burada Seri'yi yazdı bu arkadaş max 2-3 dakika geçmiştir Seri duyumu verdi

Oradan buradan topladığı bilgileri kendi duymuş gibi aktarıyor bilgi kaynağı var mı sorsak o da yok

Gerçi bu bilgileri bilmek için de duyumcu olmaya gerek yok az buçuk takip etsen zaten herkes bir şeyler söylüyor.Mesela Özgür burada Seri duyumu vermeden önce gssözlükte Seri duyumu paylaşıldı

Biri bir şey atıyor ortaya sonra hepsi ben duyumcuyum diye ortalıkta geziyor.İçlerinde en iyisi Gurpegi gibi duruyor
ama bu arkadasın aylık 40 bin dolar geliri varmıs. falcaonun maasının yarısını odeyecek sponsor oldugundan supheleniyoruz.

ewt, zülfo ağa ve gaddar kerimin duyumlarından sonra gönül rahatlığıyla uyuyabilirim artık.

iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt