Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgür burada Seri'yi yazdı bu arkadaş max 2-3 dakika geçmiştir Seri duyumu verdi

Oradan buradan topladığı bilgileri kendi duymuş gibi aktarıyor bilgi kaynağı var mı sorsak o da yok

Gerçi bu bilgileri bilmek için de duyumcu olmaya gerek yok az buçuk takip etsen zaten herkes bir şeyler söylüyor.Mesela Özgür burada Seri duyumu vermeden önce gssözlükte Seri duyumu paylaşıldı

Biri bir şey atıyor ortaya sonra hepsi ben duyumcuyum diye ortalıkta geziyor.İçlerinde en iyisi Gurpegi gibi duruyor
Seri haberini herkes ayni anda girdi cunku herkes ayni anda duydu :)

Ozgur ilk soylemis olabilir bu onu daha iyi duyumcu yapmaz, ben de elimde bu bilgi varken yazmamistim ozgur yazana kadar cunku duyumculuk sandiginiz kadar onemli degil. En saglam duyumcunun yazdigi sey bile max 6-7 saat sonra medyaya duser zaten merak etmeyin.

Seri haberini herkes ayni anda girdi cunku herkes ayni anda duydu :)

Ozgur ilk soylemis olabilir bu onu daha iyi duyumcu yapmaz, ben de elimde bu bilgi varken yazmamistim ozgur yazana kadar cunku duyumculuk sandiginiz kadar onemli degil. En saglam duyumcunun yazdigi sey bile max 6-7 saat sonra medyaya duser zaten merak etmeyin.
Demir P. Baş bey varmi biten veya eli kulaginda olan transfer gelip/giden??

Arkadaşlar bi duyum aldım

Demir P. Baş bey varmi biten veya eli kulaginda olan transfer gelip/giden??
Diagne 13.5m€ bedelle gitti
Samatta geldi
Banega konusulmuyor bile bitti ve alinmasi bekleniyor herhalde

Falcao ile de anlasildi sayilir ama o bedellerle alinir mi bilemiyorum

Resmen gecen sene en kolay gruptan 1 puanla elenmeye ve forvetsiz sezona baslamaya tepki transferleri yapiyoruz :) ffp ne kadar elverirse o kadar alinir

Samatta geldi

Resmen gecen sene en kolay gruptan 1 puanla elenmeye ve forvetsiz sezona baslamaya tepki transferleri yapiyoruz :) ffp ne kadar elverirse o kadar alinir
Cevap icin teşekkurler. Siçerum feyir playini diyoruz resmen. Icimizi hoş eden haberler P

Samatta geldi

belhanda gitmeden banega gelmez bence. Samatta ile alakalı şüphelerim var. Kapalı defanslara karşı nasıl bilemem ama teknik ekip analiz yapmıştır
Bu arada sen troll değilsin demi dostum ?

Beyler belhandanin satisini ve baneganin gelisini unutun ikisi de olmayacak

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt