Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler falcao geldi artık ya bozulmaz bu iş . 6 numara kim olucak isim bile geçmiyor .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nzonzi ile gerçekten ilgileniyor muyuz acaba beynim uyuştu
Muhabirler de yaz uykusundan uyanamadı maaşallah

Oyuncu alın demekten vazgeçtim artık. Oyuncu satın da emre ile seriyi kayıt ettirebilelim.

Orta sahada tempo sertlik istiyorum.. Isırsın mücadele etsin çarpışsın rakibin testislerini sıksın yanından geçeni yere sersin her türlü pisliği yapsın adam kovalasın omuz attı mı 2 metre yere sersin küfretsin tükürsün osursun sçsn ama rahat oyun oynatmasın rakibe..

zaten liseci tayfa darbeyi vurmuş bu yönetimin tek tutunacak dalı onlara destek veren taraftardı eğer falcao transferi olmazsa taraftarda desteğini çekecek sonrasında bu yönetim s... gidecek. akılları varsa falcao transferini ne pahasına olursa olsun bitirmeliler.
Monocoda bunu bildigi icin anamizi aglatiyor

Manchester Ctiy'nin kadroda düşünmediği 6 numara var mıdır.?

Orta sahada tempo sertlik istiyorum.. Isırsın mücadele etsin çarpışsın rakibin testislerini sıksın yanından geçeni yere sersin her türlü pisliği yapsın adam kovalasın omuz attı mı 2 metre yere sersin küfretsin tükürsün osursun sçsn ama rahat oyun oynatmasın rakibe..

steven nzonzi cümlenin tam karsılıgı yada bakayako ama ikiside imkansıza yakın.

Nzonzi ve Bakayoko işini en yüksek şartlarda deneyelim olmuyorsa Elneny idealdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt