Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu bizim ligde zayif rakiplere karsi uygulayabilirsin. Zaten ilk hedef sampiyon olmak.

Lakin bunu avrupa'da yapmaya calisirsan hasat ederler adami.

Fiorentina macinda gördük bunu, biz uyusuk uyusuk oynamak isteyip tempoyu düsürmek isterken adamlar bir top ile tüm orta sahamizi gecip tehlikeli bölgeye geldiler ve 4 yedik.

Akhisar macinda yine aynisi oldu. Akhisarin elinde kaliteli adamlar olsa idi, onlardan da 4 yeme ihtimalimiz vardi.

Keza Manu-Chelsea macinda Manu 4ledi ayni sekilde.

Dün Porto ayni bizim gibi oynadi, Krasnodar tek top ile tüm orta sahayi gecip 3 gol atti ilk yarida.

Demem o ki, uyusuk "possession football" ile bu devirde oynamak zor. Bunu ancak Bayern Münih gibi cok iyi set oyunu kurup oyun mesafesini iyice minimuma indirip blokar arasindaki mesafeyi mümkün oldugu kadar kücülterek yapabilirsin.

Ama rakiplerinin hizli adamlari varsa ve senin savunman agir ise yine hasat olursun (bknz gecen yil ki TS maci).

Avrupa ile artık bağımız kaldı mı emin değilim ama topa sahip olma oyunu diğer hepsinden öndedir eğer topu hızlı cevirir isen.

Adsız.webp

Evet, Fm 19 takımım için yorumları alayım.
Yedekler: Martin Linnes, Emre Akbaba, Scott McTominay, Divock Origi, Ömer Bayram, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Xelçuk İnan, Çipe, Muğdat

Bu arada tavsiyeyi vereyim: Falcao'dan bir sürü gol atıp ortalığı dağıtmasını istiyorsanız sakın oyuncunun en uyumlu olduğu rol yardımcı forvet diye gidip onu seçmeyin. Yaratıcı Forvet, Fırsatçı Golcü veya benim gibi Komple Forvet falan yapın.

Nzonzi gelirse biz ne ndiayeyi ne de ferdandoyu ararız. Ararsak onyekuru tarzı bir adam aranır. Keşke ahmed musa tarzı hem santrafor hem kanat oynayan hızlı bir yedek gelse

Bitik kadrolu fenere bile nzonzi yazılsın taraftar havaya uçar bizim gsc de tık yok.

Beyler, burayi atese vermeye geldim. Hazir olun.

Bir konuda fikrimi paylasmak istiyorum. Bircogumuz FFP var ve bitimine kadar zorluk cekecegiz diyor. Ondan sonra tekrar rahata kavusacagiz saniyor. Lakin benim dusuncem FFPnin bitis tarihinden sonra UEFA hemen takimimizi salmaz. Zaten bunu yapmasida tuhaf olur. Yillardir birsey olmamis gibi yapamaz kimse. O anki duruma bakip yeni bir formul ile tekrar finans planlamasi isteyebilir.

Bir konuda fikrimi paylasmak istiyorum. Bircogumuz FFP var ve bitimine kadar zorluk cekecegiz diyor. Ondan sonra tekrar rahata kavusacagiz saniyor. Lakin benim dusuncem FFPnin bitis tarihinden sonra UEFA hemen takimimizi salmaz. Zaten bunu yapmasida tuhaf olur. Yillardir birsey olmamis gibi yapamaz kimse. O anki duruma bakip yeni bir formul ile tekrar finans planlamasi isteyebilir.

Anlasmada FFP ye uydugumuz Halde yaptirimlarin kalkacagi yaziyor

Dün rüyamda Falcaoyu gördüm.Monacolu taraftarlar arabasına saldırıyordu.Hacı hoca varsa yorumlasın geliyor heralde.

O zaman Ademden beter yerliler vardi yazmaya baslayalim ister misin,Endogan,Umut,Tarik,Olcan diye baslayalim istersen

Yav git saçma saçma konuşmayın. Hey Allah’ım, adam 11/12 ve 12/13’te yaptığı transferlerle ligi süpürdü, avrupayı bile süpürdü. Deli misiniz divane misiniz? Gelmiş hala endoğan, hajrovic falan vurmaya çalışıyorsunuz.

Her yönetimin saçma saçma transferleri oluyor, oturup onları mı sayalım?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki Antalya’da GsStore un falcao forma paylaşımı neden yapıldı. Eğer transfer olmazsa büyük rezil oluruz

Bence istesinler zaten yoksa eski borçlarımıza jet hızıyla döneriz.

Ekli dosyayı görüntüle 55788

Evet, Fm 19 takımım için yorumları alayım.
Yedekler: Martin Linnes, Emre Akbaba, Scott McTominay, Divock Origi, Ömer Bayram, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Xelçuk İnan, Çipe, Muğdat

Bu arada tavsiyeyi vereyim: Falcao'dan bir sürü gol atıp ortalığı dağıtmasını istiyorsanız sakın oyuncunun en uyumlu olduğu rol yardımcı forvet diye gidip onu seçmeyin. Yaratıcı Forvet, Fırsatçı Golcü veya benim gibi Komple Forvet falan yapın.
Merak ettiğim bişey var yorum değil de. İlk 11'in yaş ortalaması ve Savunma 5'lisinin yaş ortalamasını alabilir miyim

Bjk a istemedi çatır çatır harciyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt