- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Nzonzi şaka maka geldi galiba ilk defa sancısız bir transfer oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar 20 küsür milyona transfer ettiği adamı neden elden çıkarmaya çalışıyor kimse düşünmüyor.Bize dinamik topçu lazım takım yürüyor sahada dikine oynayan bi tane orta saha lazım bunu göremiyor mu kimse.Seri güzel pas dağıtıyor hep ileriyi düşünüyor eyvallah ama dribling yok adamda.
Emre Kaplan ve Güven sözcüklerinin ayni cümle icerisinde geçmesi Türk Dil Kurumuna hakarettiremre kaplan daha güvenilir balondan

Zaten foruma 100% emin olduğum şeyleri yazıyorum demişti.

belki arkadaşlar linçleyecek ama Nzonzi-Seri ikilisi doğru ikili değil.En azından bir tanesi dikine katedebilen biri olmalıydı.Banega Nzonzi olsa hiçbişey demezdim.ne yapalım mario seri belhanda yapsak yol geçen hanı olur orta saha
Nzonzi için imzalar nereye atılıyor imzalayalım hemen.
belki arkadaşlar linçleyecek ama Nzonzi-Seri ikilisi doğru ikili değil.En azından bir tanesi dikine katedebilen biri olmalıydı.Banega Nzonzi olsa hiçbişey demezdim.
Ekşiyi bilmiyorum ama foruma yazdığı çoğu şey doğru çıkıyor
Sg.Seten de yazmış.foruma bi daha girip çıkam eleke veya samattadan ses gelir belki