Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi şaka maka geldi galiba ilk defa sancısız bir transfer oldu

IMG_7581.webp

Abdurrahim abi yapma bunları

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamlar 20 küsür milyona transfer ettiği adamı neden elden çıkarmaya çalışıyor kimse düşünmüyor.Bize dinamik topçu lazım takım yürüyor sahada dikine oynayan bi tane orta saha lazım bunu göremiyor mu kimse.Seri güzel pas dağıtıyor hep ileriyi düşünüyor eyvallah ama dribling yok adamda.

ne yapalım mario seri belhanda yapsak yol geçen hanı olur orta saha

Zaten foruma 100% emin olduğum şeyleri yazıyorum demişti.

şerefi ekşisözlük konusunda eleştiren bendim aboubakar yeni forvetimiz dedi muriqle oynayacak dedi sonra falcao 1ağutosta geliyor dedi ..Ben bunları belirtince forumda yazdıklarım kesin olarak gördüğüm transferler diye bir açıklaması oldu..

Buraya yazmadan ekşideki twitterdakilere güvenmeyin derim kendisinin yalancısıyız..

tek kafama takılan nokta 26 milyona aldıkları adamı niye yolluyolar neyini beğenmediler acaba

Ekşiyi bilmiyorum ama foruma yazdığı çoğu şey doğru çıkıyor

Ekşi'de ki hesabı ben taa Sneijder transferinden beri takip ediyorum.

Bu seneye kadar pek transfer yazmıyordu fakat Aboubakar, Vedat hakkında yazdıkları çıkmadı.

Ekşi'de saçma sapan ergen futbol yorumları yapıyor. Rakip takımlara basit laflar falan atıyor. Değişik bir tip.

Burada da öyle kimse yüklenmedi. 2 tane kendini bilmez yazdı onun dışında herkes saygı duyuyordu.

Kendisi tribe girdi bence. Ortada bir şey yokken saçma sapan bir şey yazıp bir daha gelmeyeceğim falan yazdı.

Özgür Ayten'e yapılanları düşününce Şeref'i herkes yalıyordu diyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt