Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.183
- 12.382
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan aglayip durmayin her saniye
Falcao transferinin uzamasinin nedeni Monaco kulübünün isi garantiye alip forvet transferini beklemesiydi.
Cuma gününe kadar Falcao resmiyet kazanir.
Ne agladiniz be
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ben Falcao konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum zaten o konuda rahatım. Takımdan ayrılacak oyuncular konusunda sıkıntı var Kostas ve Diagne problem gibio bişe mi ya adam gitti falcao ile resim çekildi. nası transfer görüşmesi için adamla yüzyüze görüşmesi kesin sonuc göstermiyorsa, twiterda bir mesajı favlaması da bişeyi göstermez.
yaşayıp göreceğiz. 2 forveti gönderip sadece falcao ya bağlanmakta kötü. sakatlığı var cezalı olacağı durumlar var vs. eğer açık yoksa ffp den ben diagnenin kalması taraftarıyım. piyasasının ağzına sıçtık çünkü el birliğiyle. olası bir iyi performansında beklediğimizin üstüne de satabiliriz. yeter ki kafasını sahaya odaklayabilelim armudun.Ben Falcao konusunda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum zaten o konuda rahatım. Takımdan ayrılacak oyuncular konusunda sıkıntı var Kostas ve Diagne problem gibi
hahahaha vasffffff

Benimkini de bagcılara falan dikin