Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ates sönmeden KAP gelmeli artik!!!

fft16_mf763402.webp

Joao 10 belhanda solda mis gibi olur feghouli sagda arkalarinda seri ve nzonzi
Onlerinde falcao

Buna ne diyorsun

Cok degisik bi
İşte bu beni sevindirir usta. Hatta son günler Banega gelse... Belhanda çok rahat sol açık oynayabilecek bir isim. Eğer ki bu düşünülmüyor ise sol açıkta mutlaka gerekiyor. Babel çok iyi transfer çok çok beğendiğim bir oyuncu ama mevcut kadroda 2 adet golcü kanattansa bir adet dikine topla hızlı giden adam geçebilen kanat şart. Son 3 senedir (Bruma,Garry,Onye) sol kanatta bu verimi çok iyi yakaladık. Öndeki press içinde çok iyi olacaktır.

Tam kadro

.................. Muslera
Mariano... Boss.... Marcao.... Naga
....................Nzonzi
............... Seri
Feghouli.................Joao......Belhanda
...................Falcao

Yedeklerden kakti yapanlar

Babel
Emre Mor
Eleke
Jimmy

Gecen sene sagdan yaptigimiz tiki takalari soldanda yapabiliriz tabi bu konuda marianoya guvendigim kadar nagatomoya guvenemiyirum

Şu sezonu da şampiyon geçelim hayırlısı ile, Donk Mariano Nagatomo serbest kalacak güzel bir gençleşme çıkacak ordan

Artık falcao işi kabak tadı verdi ben bu saatten sonra geleceğine inanmıyorum burdaki pozitifliği de anlamıyorum hazır değiliz o gelecek bu gelecek derken fernandao ve onyekuru gibi skora doğrudan katkı veren 11 oyuncularından ikisini kaybettik yedek kulubesine transfer yaptık benim için 10 üzerinden 2 lik bir transfer dönemi
Demiyim demiyim diyorum da dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş antuya geçip garry ve devat övebilirsin

Joao Mario 8 numara yaziyor ama 10 numara gibi oynuyor. Top surmesi ve oyun gorusu iyi. Acikcasi oyun olarak Belhanda'dan pek farki yok ama maddi acidan Belhanda 10 milyon getirecek ve yerine 0 maliyetle Mario gelecek. Sanirim tek neden bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt