Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.866
- 43.851
- 3.888
Falcao ve Nzonzi gelirlerse bu kadro CL'de gruptan cikmalidir. Bahanesi kalmaz bunu.
daha grup belli değil çıkmalıdır diye gereksiz bir beklenti oluşturuyorsunuz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao ve Nzonzi gelirlerse bu kadro CL'de gruptan cikmalidir. Bahanesi kalmaz bunu.
Bekler biraz sıkıntılı rengim. Zor ama başarabilirizFalcao ve Nzonzi gelirlerse bu kadro CL'de gruptan cikmalidir. Bahanesi kalmaz bunu.
İşte bu beni sevindirir usta. Hatta son günler Banega gelse... Belhanda çok rahat sol açık oynayabilecek bir isim. Eğer ki bu düşünülmüyor ise sol açıkta mutlaka gerekiyor. Babel çok iyi transfer çok çok beğendiğim bir oyuncu ama mevcut kadroda 2 adet golcü kanattansa bir adet dikine topla hızlı giden adam geçebilen kanat şart. Son 3 senedir (Bruma,Garry,Onye) sol kanatta bu verimi çok iyi yakaladık. Öndeki press içinde çok iyi olacaktır.Joao 10 belhanda solda mis gibi olur feghouli sagda arkalarinda seri ve nzonzi
Onlerinde falcao
Buna ne diyorsun
Cok degisik bi
Saçmalama orası kurtlar sofrası 2 transferle olmaz o işler. İyi kura olursa inşallah cikarız.Falcao ve Nzonzi gelirlerse bu kadro CL'de gruptan cikmalidir. Bahanesi kalmaz bunu.
Demiyim demiyim diyorum da dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş antuya geçip garry ve devat övebilirsinArtık falcao işi kabak tadı verdi ben bu saatten sonra geleceğine inanmıyorum burdaki pozitifliği de anlamıyorum hazır değiliz o gelecek bu gelecek derken fernandao ve onyekuru gibi skora doğrudan katkı veren 11 oyuncularından ikisini kaybettik yedek kulubesine transfer yaptık benim için 10 üzerinden 2 lik bir transfer dönemi