Samet Fayda
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2019
- 3.064
- 2.425
- 698
Allah aşkına biri cevap versin Falcao neden açıklanmıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
suçlarlar bro sana kuş diyenleri raporla direk keramettin admir mıhlıyorEyvallah daha bismillah dedim kuşlukla suçlandım![]()
Bir daha Uefa'ya gitmenin bize ne gibi bir getirisi olur?Clde umarım 3. olur uefaya devam ederiz
Yapmayın, su an takımın kanayan yarası orta saha. Kanatlar yeterli, mor jimmy yunus feghouli babel..kanat ve stoper bjkye lazım bize değilKanat lazım yedek stoper lazım Dos'dan daha çok
Kuş kardeşliğiEyvallah daha bismillah dedim kuşlukla suçlandım![]()

Işte futboldan anlayan bir renkdaşJoao mario=hagi
19 sene geçmiş üstündenBir daha Uefa'ya gitmenin bize ne gibi bir getirisi olur?
O kupayi almisiz zaten.
Sezonu bu bekler ile kapatmayız. Linnes Mariano ve Nagatomo üçü de iyi değilMarcao ile luyindama’nın nzonzi ve takım savunması ile toparlayacağını düşünüyorum da, bekleri ne yapacağız. Nagatomo geri pası verdikçe mariano adamını kaçırdıkça sinir basıyor. Keşke orayı da halledebilsek
Eger 3. olursak tabiki sonuna kadar zorlariz ama hocanin hedefi bence uefa degil.19 sene geçmiş üstünden
Kafalara bak arkadaş ya. Ayık kafayla üye girişi yapılamıyor sanırım antu'ya.
Ekli dosyayı görüntüle 55869
Falcao ve Nzonzi gelirlerse bu kadro CL'de gruptan cikmalidir. Bahanesi kalmaz bunu.
CL çok zor renktaş, uefa daha gerçekçi benceEger 3. olursak tabiki sonuna kadar zorlariz ama hocanin hedefi bence uefa degil.
Yanlış anlaşılmasın. 2 adet yabancı dos'u kastediyorum.Yapmayın, su an takımın kanayan yarası orta saha. Kanatlar yeterli, mor jimmy yunus feghouli babel..kanat ve stoper bjkye lazım bize değil
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben yazdım ama kendi bireysel sevgimden bursada yaşadığm içinEmre tasdemiri ilk 11 e yazin