Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günlerdir diyorum falcao’yu falan bos verin allah degil bu adam. B planı da yok gibi yonetimin. Yine cagnenin elle attigi golleri izleriz bu sene bol bol

Monaco'da bir aslan var dedirtmen gerek Radamel attığın basit bir fotoyu bile binlerce adam beğendi bu sevgi selini bir kenara itip de gelmemezlik etme uzun yıllar sonra kaleden forvete guzel bir kadro yakaladık kulübe bile eskisinden daha güçlü o yüzden söylenecek tek şey var : Sensiz olmaz ,bize sen lazımsın ...

Falcao gelmek istiyorsa sözleşmeyi kabul etmez ve bir şekilde gelir. Sözleşme kapmak için bizi kullandıysa geçmiş olsun. Bu işi 1,5 aydır olumlu veya olumsuz anlamda çözemeyen yönetimin hatasıdır olanlar.

Bence çok sert tepkiler vermeyin.Yarın birgün kap geldiğinde pişman olursunuz.Bu işin bittiğine inancım tam.Uzaması hepimizin aklını bulandırıyor fakat bence sebebi Falcao'nun kararsız olması ya da orda kalmak istemesi felan değil.

Lan alın tamam lanet gelsin al kaç istiyolarsa 3 mü 5 mi verin şunlara sussunlar Monaco'duklarım 2 kuruş için yapmadıkları şey kalmadı ya

Falcao : cimbombom
Muslerayla takiplesme
Albayrakla fotoğraf
Verdiği röportaj
Bizimkilerin takibe alması vsvs..

Burdan dönmez ben rahatım..

Hayır zaten bırakmak istiyordu monaco, kıymete mi bindi şimdi.. bırakın şu aadamı artık monacodumun monacosu..
sanırım çokta rahat değilmişim..

Bence bu yönetim Messiyi de transfer etse bu rezilliğin affı yoktur.
Gayet güzel transfer dönemi geçirdik. Min para maksimum verim olacak gibi duruyor kağıt üstünde. Eğer olmazsa transfer kesin mantıklı bir sebepleri vardır. Az kaldı çok kısa sürede netleşecek herşey. Hiçbir futbolcu Gs dan büyük değil bu felsefe ile yolumuza bakalım.

Ben hala geleceğini düşünüyorum. Ama neden bekliyoruz ona anlam veremiyorum. Ffp den dolayıdir büyük ihtimal. İlk elden oyuncu çıkaracağız sonra açıklayacağız büyük ihtimalle.

Haberin icerigi tamamen temenni gibi olmus.Istanbulda zor yasam olabilirmis hahahah ciddiye almayın tamamen kolpa.

falcao gelmezse gelmez sorun değil işin kötü yanı yönetimin başka alternatifi olmaması. şimdi yine taraftar tepkisinden dolayı yine daly... birini alıp getirirler!!

Kandırmayın birbirinizi artık bitti bu iş. Monaco bizle aynı şartları sunduğu an kalacaktır.

Diagne denen köpeğe ve mitrougluna kaldık.

Böyle de şampiyon oluruz. Uefaya da kalabilirsek ne ala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt