Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne gitmeyecek gibi gözüküyor. Falcao da gelmez ise ;

FFP için mecburen Belhanda veya Feghouli satılır, Banega / Kolarov gelir ve transferi bu şekilde kapatırsak ne düşünürsünüz? Cl için sormuyorum elbette ama Diagne yerine direk koysak 15 atar bu kadro ile ligde. 🤔

Diagne’yi de seneye satıp A sınıfı golcü alacağız dense misal? Yıl içinde Diagne’ye destek verilir mi takım içinde ve taraftarlar arasında?

Bu saatten sonra Belhanda ve Feghouli satılmaz yav. Gelecek sezon bakılır ona. Zaten ihtiyacımız 3m civarı. Yunus, Mariano veya en kötü Linnes ile kapatılır rahatça. Diagne mevzusu da fazla abartılıyor bence. Kalması sanki felaket senaryosuymuş gibi. 2 gol atınca yine herkes kral çekecek. :D

1565824803099.webp

@Yasin Paçavra

o degilde Falcao´da gelirse avrupanin en iyi kadrosu konusunda Juventus ile kapisiriz

Falcao bu kadar şeyden sonra kesinlikle gelmeli zaten onu geçiyorum da artı o bölgede tan aradığımız adam olduğu için gelmeli.
Falcao sadece gol atmaz,top tutar,oyun kurulumuna katılır,pas yapar bu sayede rakip yari alanda daha çok kalırız...Arti lider bir oyuncudur.Rakiplere kuracağı psikolojik etkiyi hiç saymıyorum..
Diagne ise bunun tam tersi ne oyun kurulumuna katılır ne de pas oyununa..Ustune takim üzerine negatif etki salar..
Bunu niye yazıyorum falcao olmazsa diagne de en az 20 atar diyenler var.Atar penaltılarla 30 da atar da bizim oyunumuzun içine eder...
Şu forvet işini sadece attıkları gol üzerinden yorumlamayalım artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt