Mehmet Kara
Parçalı Üye
- 8 Eylül 2014
- 4.427
- 2.669
- 1.643
falcao için ben apoyu silmem. bu transfer olmazsa bilinki falcao yüzünden olmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmen 1 ay olduSözleşme yenileme haberinden sonra davalanın takibi bırakması baya sıkıntı yalnız. Niye takip ettin niye takipten çıktın derler adama
Değil.Inzaghi, Vieri, Batistuta, Crespo, Zlatan vs. ile esdeger tabiki.
Onlar bize gülecek halleri mi var açsınlar kendi şeylerine gülsünlerSimdiden kuslar bizle dalga gecmeye basladilar....
Abdürrahim Albayrak Fransa’ya gittiğine göre Ahmet bulut’a güvenmediğindendirNe zaman bu Ahmet Bulut, Mendes vs. dedikodulari cikti bu is b.ka sardi. Kesin menajerler daha fazla para koparmanin pesinde. Ben bu Ahmet Bulut'a hic güvenmiyorum nedense.
Dalga geciyolar resmenümit davala daha dün takip etmedi mi hangi ara takibi bıraktı
Ben onu karisi yüzünden asla sokmam bu kulübe. Paso oralik karistirir, mide bulandirirlar. Falcao iste karakter olarak da bambaska biri.
Mbaye Diagne-kostas ikilisiyle devamFalcao transferinin yatması büyük bir sorun değil. Maliyetli ve yaşlı bir oyuncu sonuçta.
Yerine alternatifi hazır değilse ve transferi derhal bitirilmezse işte o çok büyük sıkıntı olur.
Onları mı takacaksın? Ayranları yok içmeye ....Simdiden kuslar bizle dalga gecmeye basladilar....