Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.268
- 4.700
- 1.223
ahmet bulut 15.30 da dönüyormuş bakalım olmadıysa konuşur artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nzonziyi roma kovarak gönderdi neredeyse tabiki başarıdır şartları bahsedildiği gibiyseBir yıl önce 30 ar milyon euro ile transfer edilmiş iki oyuncuyu bedava almışız. Uğraşılmamış olacağına ihtimal verniyorum.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mert zaten takip etmiyordu bir iki fotoğrafını beğenmişti sadece.Iyi bari dönüyorsa ahmet bulut olumlu veya olumsuz su belirsizlik bitiyor
Büyük ihtimal olumsuz sonuclandi
Tek dönmesi ve mert cetin davalanin takipten cikmasi bunu isaret ediyor gecmis olsun
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye hatirlamiyorsun rts. Aponun icinde oldugu neredeyse butun transfeeler amatorce ve rezil sureclerdir. Bunu inkar eden olmaz umarım.Ben hayatimda böyle zor, rezil ve amatörce yönetilen transfer hatirlamiyorum![]()
O lipstick sürülmüş dudaklarından hayırlı bi haber çıkar mı hiç onunahmet bulut 15.30 da dönüyormuş bakalım olmadıysa konuşur artık
Cenk Ergün dedi sanırımBeyler gecen sene ya da bu sene birisi sey demisti..Bazi transferler medya tarafindan onceden bilinince daha rahat calismak icin aciklamaya yakin olumsuz haberler pompalanir gibi bir seydi..Ben hala umutluyum zaten tek bir kaynak olumsuz diyor..
nerde dediŞeref aydın salı demiş.
Savaş çorlu da salı demişti.
Haftasonu maçını oynar öyle gelir. Ondan dolayı bekleniyor.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ahmet bulut 15.30 da dönüyor başka gelişme yokBeyler neler oluyor birisi özet geçebilir mi bugün pek bakamıyorum

Aynen 3-4 saat sonra bir şeyler duyarız inşallah Ahmetten ve bu süreç burada biter önümüze bakaırzSizi bilmem ama olumsuz olsa bile bu işin artık sonuçlanacağını bilmek beni rahatlatıyor.