Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.677
- 18.207
- 2.228
valla ne desem bilemedim.Zoofili ve cinsiyetçi yaklaşımlardan hoşnut olmayabilir kulübümüz. Eve alıp besle niye zikiyon ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ne desem bilemedim.Zoofili ve cinsiyetçi yaklaşımlardan hoşnut olmayabilir kulübümüz. Eve alıp besle niye zikiyon ?
Şeref Aydın Ekşi orijinal hesap mı ?
Patlamazsa da kimse kolpa falan demez bundan sonra. Bu sene epeyi bi patlaması oldu. Aboubakar yeni forvetimiz ve muriqi ile forma rekabetine girecek demisti 1,5 ay once falanPatlamazsa?
Ahmet Bulut da yılın 6 ayı orda yaşıyor. Adam ülkeye tek dönecek diye ortalık feryat figan abi. Benim hislerim bi sıkıntı olmadığı yönündeRengo, İnsta hesabına “based in Monaco” yazmış, galiba orada yaşıyor kendisi.
kim bu izleyen var mıü
Edit:hesap fake olabilir
Çok değişik bi adam bu ya
Haziranda Fener'e gideceğine dair söylentiler çıkmış kesin almışızdır.
kim bu izleyen var mıü
Edit:hesap fake olabilir

Hic konusma Sergen bosuna bu filmi hepimiz biliyiz Asamoa Olumlu olumlu Tik bi olumsuz haber transfer yatti Alan PAto Olumlu olum olum tik bi olumsuz Haber Alan Pato yandi simdide aynisi bosun iyimser olmaya gerek yok olmayacak bu isL'Equipe'in haberine göre#Monaco, Radamel Falcao ile sözleşme yenilemek istiyor. Gazete haberde daha önce olduğu gibi ısrarla "Gündelik hayat Falcao'yu orada yorar" vurgusu yapıyor
L'Equipe: "Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda ve yorucu, baskı altında bir gündelik hayat var şehirde. Burada Avrupa Kupaları olmayacak ama Falcao'un alıştığı bir yaşam var. Oyuncu şimdi bu iki seçenek arasında karar vermek zorunda."
şu saçma ve ısmarlama haber için ortalıgı yangına cevirenleri elimde olsa ben banlarım twitterda,burda