Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyumun ters cikmasi, haberin yalan oldugu anlama gelmez. Her an her sey olabilir ve yöneticilerin bile bitti sandiklari transfer yatar.

Ha biri her gün ayri bi masal anlatiyorsa o ayri.

takimin herseyi her yeri doldu. bir tek forvet eksik . Yani iyi forvet, yoksa hersey tamam

Ffp ve Diagne elimizi kolumuzu bağlıyor. Falcao'nun gelmek istediğini sağır sultan bile duydu ama biz 3m bonservisi veremiyoruz ve Monaco'da bonservissiz vermek istemiyor. Net olarak son durum bence bu, başka da açıklaması yok.

Ahmet Bulut Türkiye'de yaşamıyor.
Transferden eli boş döndü denecek bir durum yok.
Olumsuz olsa bile adam nerede yaşıyorsa oraya evine gider.

Rengo, İnsta hesabına “based in Monaco” yazmış, galiba orada yaşıyor kendisi.
Ahmet Bulut da yılın 6 ayı orda yaşıyor. Adam ülkeye tek dönecek diye ortalık feryat figan abi. Benim hislerim bi sıkıntı olmadığı yönünde

Ahmet Bulut geliyor doğru mudur? 15:30 deniyor ama yangınlık birşey var mı ortada merak ettim? Modlarım adminlerim sayın abilerim ...

bari onun
L'Equipe'in haberine göre #Monaco, Radamel Falcao ile sözleşme yenilemek istiyor. Gazete haberde daha önce olduğu gibi ısrarla "Gündelik hayat Falcao'yu orada yorar" vurgusu yapıyor

L'Equipe: "Galatasaray, Avrupa Kupaları'nda ve yorucu, baskı altında bir gündelik hayat var şehirde. Burada Avrupa Kupaları olmayacak ama Falcao'un alıştığı bir yaşam var. Oyuncu şimdi bu iki seçenek arasında karar vermek zorunda."

şu saçma ve ısmarlama haber için ortalıgı yangına cevirenleri elimde olsa ben banlarım twitterda,burda
Hic konusma Sergen bosuna bu filmi hepimiz biliyiz Asamoa Olumlu olumlu Tik bi olumsuz haber transfer yatti Alan PAto Olumlu olum olum tik bi olumsuz Haber Alan Pato yandi simdide aynisi bosun iyimser olmaya gerek yok olmayacak bu is

iyi nöbetler :-)

Santrafoooorrrrrr

Screenshot_20190814-235049.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt