Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.117
- 5.840
- 1.513
Ahmet bulut tek dönüyor diye transfer yattı mı bazı insanların beyninden şüphe ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evi boşaltmışlar dediler ya.türk mimar da bunlara ev hazırlarken story atmıştıo nu demek istedim iste. kendi evleri yokmu ne alaka otel

Arap olsa diyeceğim parayı bol buldu ne yapacağını şaşırdı Lakin kendisi güney amerikalı biri.Yahu abi, eger transfer olumsuz olduysa neden evlerine bosaltsinlar ve otele gecsinler?
bence yeni eve tasinacaklar monaco daEvi boşaltmışlar dediler ya.türk mimar da bunlara ev hazırlarken story atmıştı
Ahmet bulut u almisiz 15.30 da tr de .h.o
Inter'le yol ayrımında bulunan Mauro Icardi'ye; Real Madrid ve Manchester United'ın ardından Napoli de talip oldu. Kulübünden yıllık 5 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki futbolcuya Napoli’nin 11 milyon Euro’luk maaş önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.Eğer inter icardıyı istediği fiyata satamazsa serideki gibi olursa maaşını bizim ödememiz karşılığında 1 yıl kiralasak efsane olmaz mı be
Icardi acaba Interden ne kadar alıyo mesela Falcao gibi bizden 5 milyonu kabul ederse şansımızı denemek lazım
öyle birşey olsa bu mimar denen şahıs neden boğaz manzaralı ev atsınbence yeni eve tasinacaklar monaco da
Güzel yakalamışsın r'daş.Dün gece 02:00 gibi Süleyman Rodop tweet attı.
"Şu saatte Ahmet Bulut'u aradım Falcao transferinde problem varmı diye sordum, hiç bir problem yok dedi"
Bakalım ne olacak gelsinde şu Ahmet edendi müspet menfi bişeyler söyler heralde iner inmez...
Yok 6222 nin 6222 siInter'le yol ayrımında bulunan Mauro Icardi'ye; Real Madrid ve Manchester United'ın ardından Napoli de talip oldu. Kulübünden yıllık 5 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki futbolcuya Napoli’nin 11 milyon Euro’luk maaş önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.
28 Şubat 2019, Perşembe 05:55

Inter'le yol ayrımında bulunan Mauro Icardi'ye; Real Madrid ve Manchester United'ın ardından Napoli de talip oldu. Kulübünden yıllık 5 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki futbolcuya Napoli’nin 11 milyon Euro’luk maaş önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.
28 Şubat 2019, Perşembe 05:55
Tam bu zamana denk gelmesi ve türk iç mimar tutmaları çok büyük tesadüf olur.bence yeni eve tasinacaklar monaco da
Albayrak ve Falcao nun fotoğrafının çekildiği yer de otelde ama kaç gün geçti üstünden. Hatta bu helikopter muhabbetini yaparken 2 türk adamın fotoğrafı çıkmıştı otelde pana maçı öncesi. Bana birşey ifade etmiyor artıkAbi adam Monaco'da, ailesi Monaco'da. Yani sen yaşadığın şehirdeyken eşin ve çocukların otelde neden kalsın?