Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mimara iyi laf Ettik ama sanki IG story soru-cevap uygulamasinda o da Sali günü gelecek demisti. Öyle okudugumu hatirliyorum.

Eğer inter icardıyı istediği fiyata satamazsa serideki gibi olursa maaşını bizim ödememiz karşılığında 1 yıl kiralasak efsane olmaz mı be

Icardi acaba Interden ne kadar alıyo mesela Falcao gibi bizden 5 milyonu kabul ederse şansımızı denemek lazım

Ulan bu yönetim bizi FBI ajani yaptı resmen. Baksana otelde kalıyormuş sabit hat varmış. Çocuk düşmesin diye koltugu çekmişler.. Tamam o zaman Falcao kesin bizde kmk

Dün gece 02:00 gibi Süleyman Rodop tweet attı.

"Şu saatte Ahmet Bulut'u aradım Falcao transferinde problem varmı diye sordum, hiç bir problem yok dedi"

Bakalım ne olacak gelsinde şu Ahmet efendi, müspet menfi bişeyler söyler heralde iner inmez...

bu arada falcao'nun olmama ihtimaline karşı b planımız olduğunu sanmıyorum.

bence her şey falcao'nun bonservissiz gelmesi üzerine planlandı.

şansa önümüze bonservissiz kiralayacağımız birisi çıkmazsa satış yapmadan hamle yapmazlar.

transfer gelir giderinde -3 civarındayız galiba. daha aşağı inmek istemeyeceklerdir.

ama diagne'ye bir talip çıkar da giderse işler değişir tabi.

aslında hala yeterli süre var ama ffp nedeniyle çok sıkışık durumdayız.

Eğer inter icardıyı istediği fiyata satamazsa serideki gibi olursa maaşını bizim ödememiz karşılığında 1 yıl kiralasak efsane olmaz mı be

Icardi acaba Interden ne kadar alıyo mesela Falcao gibi bizden 5 milyonu kabul ederse şansımızı denemek lazım
Inter'le yol ayrımında bulunan Mauro Icardi'ye; Real Madrid ve Manchester United'ın ardından Napoli de talip oldu. Kulübünden yıllık 5 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki futbolcuya Napoli’nin 11 milyon Euro’luk maaş önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.
28 Şubat 2019, Perşembe 05:55

Dün gece 02:00 gibi Süleyman Rodop tweet attı.

"Şu saatte Ahmet Bulut'u aradım Falcao transferinde problem varmı diye sordum, hiç bir problem yok dedi"

Bakalım ne olacak gelsinde şu Ahmet edendi müspet menfi bişeyler söyler heralde iner inmez...
Güzel yakalamışsın r'daş.

Inter'le yol ayrımında bulunan Mauro Icardi'ye; Real Madrid ve Manchester United'ın ardından Napoli de talip oldu. Kulübünden yıllık 5 milyon Euro kazanan 26 yaşındaki futbolcuya Napoli’nin 11 milyon Euro’luk maaş önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.
Yok 6222 nin 6222 si :berkan:

Falçao parasını buna önersek gelir orada vergiler yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt