Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagnenin satilamamis olmasi buyuk rezillik yaw. Alirken hesapsız alındı

Falcao monacoda kaldı kendinizi kandırmayın. Boyle olacağını bir aydır belirtiyoruz lakin dinletemedik.
3407595_of86e.webp

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene hiç duran top golü yemedik son 2 3 haftaya kadar. Yada Ocak ayından sonra stoper tandemi değiştiren sonra olabilir tam emin değilim
Edit: duran top yanlış oldu duran toplardan kafa golü diyelim

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene hiç duran top golü yemedik son 2 3 haftaya kadar. Yada Ocak ayından sonra stoper tandeöi değiştiren sonra olabilir tam emin değilim
Edit: duran top yanlış oldu duran toplardan kafa golü
tandemi değiştirince kafa golü yemedik sanki

Nihat Özdemir: "Fenerbahçe´nin şampiyonluk sayıları ile ilgili itirazları var. Bu konu beni aşar. TFF Başkanı olarak söylüyorum‚ bu beni aşar. Yönetim Kurulu olarak oturur konuşuruz. Böyle bir konuyla ilgili Tahkim Kurulu kararını verir. Ayrıca bize yapılan resmi başvuru yok."

Şimdi soruyorum
Bunlara acıyacak mıyız?????
Yaptırsaydı aziz yıldırım yaptırırdı. Fenerbahce kongresinden bu işin ne kadar zor olduğunu taraftarına anlatmıştı.

Ümit Davala, Instagram hesabında Radamel Falcao'yu takip etmeyi bıraktı.

Falcao pesinde kosa kosa yediniz tum transfer sezonunu bravo. Dunyadaki tek forvet falcao cunku. Gelmiyor iste sozlesme uzatmak icin kullaniyor bizi.

+30 gollu adami da 3’e 5’e okutamadiniz, boyle beceriksizlik olmaz.
Yahu koca transfer sezonu yedi diyorsunda neyi yedik:D Kaç tane adam yav yapmayın :D Bazen şaka gibi yorumlar geliyor.Daha kimi alacağız eksik tek mevkimiz yok. Uzun yıllardır Galatasarayın böyle eksiksik olarak lige başladığını hiç görmedim.

Diagenin satılmamasının tek sebebi kendisi yönetimin yapacağı birşey yok. Artı yüzde 30 da taraftar yüzünden satılmadı adam öyle böyle 40 kusur lige çıkmış 40 kusur gol atmış hepimizin itin g.tne soktuk adamı.

salı günü türkiye’ye gelecek forvet. konya maçında terim’in görev vermesi halinde sahada yer alması planlanıyor.

ayrıca imza töreni taraftara açık olmayacak. arena’da basın mensuplarının karşısında tören düzenlenecek.
15.08.2019 09:56 srfydn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt