Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.677
- 18.207
- 2.228
en zararlısı hormon teyzeoğlu iğne olup duruyordu belli bir süre şeyde yasak duvarı geç dağa tırmanıyordu herifBenim gordugum tek zarari std kapma ihtimalini artirmasi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en zararlısı hormon teyzeoğlu iğne olup duruyordu belli bir süre şeyde yasak duvarı geç dağa tırmanıyordu herifBenim gordugum tek zarari std kapma ihtimalini artirmasi![]()
Şeref aydın duyum mu verdi?
O büyük sorun ama o da steroidlerde oluyormuşBenim gordugum tek zarari std kapma ihtimalini artirmasi![]()
O cok zararli aman deyim.en zararlısı hormon teyzeoğlu iğne olup duruyordu belli bir süre şeyde yasak duvarı geç dağa tırmanıyordu herif
kanka özüne dönmüşsün h.oFalcao monacoda kaldı kendinizi kandırmayın. Boyle olacağını bir aydır belirtiyoruz lakin dinletemedik.
Falcao monacoda kaldı kendinizi kandırmayın. Boyle olacağını bir aydır belirtiyoruz lakin dinletemedik.
Yahu abi, eger transfer olumsuz olduysa neden evlerine bosaltsinlar ve otele gecsinler?
sivas kupa yada lig maçında sanırım yemiştik ilk kezYanlış hatırlamıyorsam geçen sene hiç duran top golü yemedik son 2 3 haftaya kadar. Yada Ocak ayından sonra stoper tandeöi değiştiren sonra olabilir tam emin değilim
kim bu izleyen var mıü
Edit:hesap fake olabilir
tandemi değiştirince kafa golü yemedik sankiYanlış hatırlamıyorsam geçen sene hiç duran top golü yemedik son 2 3 haftaya kadar. Yada Ocak ayından sonra stoper tandeöi değiştiren sonra olabilir tam emin değilim
Edit: duran top yanlış oldu duran toplardan kafa golü
Yaptırsaydı aziz yıldırım yaptırırdı. Fenerbahce kongresinden bu işin ne kadar zor olduğunu taraftarına anlatmıştı.Nihat Özdemir: "Fenerbahçe´nin şampiyonluk sayıları ile ilgili itirazları var. Bu konu beni aşar. TFF Başkanı olarak söylüyorum‚ bu beni aşar. Yönetim Kurulu olarak oturur konuşuruz. Böyle bir konuyla ilgili Tahkim Kurulu kararını verir. Ayrıca bize yapılan resmi başvuru yok."
Şimdi soruyorum
Bunlara acıyacak mıyız?????
Ne demis
yok rengim işim olmaz ama bildiğim kadarıyla protein tozunun bir zararı yok.Çilekli yada kakaolu alO cok zararli aman deyim.
Yahu koca transfer sezonu yedi diyorsunda neyi yedikFalcao pesinde kosa kosa yediniz tum transfer sezonunu bravo. Dunyadaki tek forvet falcao cunku. Gelmiyor iste sozlesme uzatmak icin kullaniyor bizi.
+30 gollu adami da 3’e 5’e okutamadiniz, boyle beceriksizlik olmaz.
Ekşidenerde dedi